| Antonia_4783 a întrebat:

de vreo luna nu mai mananc nimic somn nu mai am adica ma culc la 2-3-4-5 dimineata cateodata ma culc la 7 dimineata si ma trezesc la 9 ...Lumea spune ca sunt indragostita dar refuz sa spuna asa ceva adica imi place un baiat si cred ca si el ma place... dar nu stiu ce se fac cand vreau sa mananc nu pot chiar nu pot. oare chiar e din cauza iubiri.~!

Răspuns Câştigător
| AndreeaLupan a răspuns:

Bană,
draga Antonia, părerea mea este că dacă întradevăr te-ai îndrăgostit păi ştii, iubirea face efectele sale, dar totuşi cred că ar fi mai sigur şi mult mai bine să consulţi un medic.
Îţi urez multa baftă şi succes. Pa
P.S. Sunt sigură că totul va fi ok!

7 răspunsuri:
| Florentin_6875 a răspuns:

Sincer nu cred ca e asta, iti sfatuiesc sa vizitezi medicul de familie si daca e ceva iti va da o trimitere, dar daca ar fi din cauza iubiri vorbeste-i baiatului pe care il placa IN FATA doar asa simti cu adevarat daca il placi sau nu.

| cat_1451 a răspuns:

Ar fi o varianta si asta dar nu cred ca chiar asa.mai bine vezi medicul de familiewinking

| mgtow a răspuns:

Da bine ai tu niste disfunctii cerebrale si trebuie sa te stapanesti pe tine ca daca o tii tot asa vei muri la pat nu te mai indragosti ca daca aflii ca te inseala o sa iti para rau.

Răspuns utilizator avertizat
| Alex0194 a răspuns:

Poate fi si asta o varianta. Mai ales cu mancatul mereu te simti satul/a cand esti indragostit/a chiar daca nu ai mancat toata ziua.

| Allex_9984 a răspuns:

Da...poate fii si din cauza iubiri...dar cred ca esti gravida! Fa=ti un test de sarcina!

| Ofiintă a răspuns:

Daca ar fi din cauza iubirii, ai fi constienta de acest lucru
Acuma nu sunt organele tale indragostite laughing
Este doar o perioada a pubertatzii, vei mai avea momente cand vei manca non stop dar mai incolo
pa pa