Ne plac partiile moi! De fapt noi unoeri avem imaginatia atat de bogata incat cand o vezi, o vezi goala mai muult! Hmm de fapt nu stiu daca e de la imaginatie, ci de la ele, se expun atat de frumos, :X:X:X de ti se scoala fluturashii! Si ele se mai intreaba de ce sunt violate?
Mai frate. daca tot nu va place ca noi s ane holbam la decolteul vostru de ce m-am naibii vreti sanii mari, bachiar uneori recurgeti si la operatii de marire de sani. Asa functioneaza creierul barbatului...de la Adam pana la ultimul prunc. Si apropo daca fata e dotata.tot ies sanisorii in evidenta.
Se uita pur si simplu. eu de ex ma uit dupa baieti dar asta nu inseamna ca daca ma uit pur si simplu sunt obsedata sau vreau sex asta ma intrebam si eu intr-un timp dar asa sunt unii, mai curiosi din fire si mai arunca o privire.dar stii cum se spune: curiozitatea a ucis pisica! deci in concluzie cred ca daca se mai holbeaza mult viata lor va atarna de un fir de ata
Sall! Dacca 3sti fata, de aia
Dacc esti baiat, NU IMI VINE SA CRED ca tu nu te uiti
Iti dai seama ca fetele uneori nu poate agata un baiat decat cu trupul, ca mintea uneori...ee ) gandim noi si pentru ele! Hai sa nu fiu rau si misogin dar fara ele am pune faiantza!
beausingurlamasamea întreabă: