| OneLifeOneLove a întrebat:

Buna!
Deci acum 3, 4 luni am aflat ca am himenul complezant sau ceva de genu'. Si voi fi virgina pana cand voi ramane insarcinata.etc.
Faza este ca de cand am aflat imi e foarte frica sa intretin relatii sexuale.Bine,am 14 ani, stiu sunt mica, dar si p viitor imi va fi frica. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| King_8201 a răspuns:

Poti sa faci... dar intaii mai trebuie sa cresti happy adevarat prima data doare sad da nu iti fie frica totu se v-a rezolva cu persoana iubita, nu iti v-a afecta viata sexuala

4 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai asta inseamna teoretic ca o sa ai dureri de fiecare data daca nu te dezvirgineaza, dar nu te teme nu o sa te mai doara dupa nastere.si oricum nu avem de unde sa stim, poate nu te va durea deloc! bafta! :*

| lyrics a răspuns:

Vei fi virgina din punct de vedere fizic.pentru ca himenul ar ramane intact.
din moment ce ai avut un contact sexual(normal, anal, oral) numai esti virgina

Abh
| Abh a răspuns:

In cazul femeii cu himen complezant, este posibil ca dupa penetrare himenul sa ramana intreg. Acest tip de himen este foarte elastic. In aceste cazuri se poate realiza o deflorare chirurgicala, adica o sectionare a himenului cu bisturiul.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai nici un motiv sa-ti fie frica. Nu vei avea dureri si nici sangerare la primul contact sexual. Asta este bine, nu rau.