| Nicoletaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Deci acum am terminat clasa a 9-a, si imi place de un baiat, cunosc acel baiat doar din vederi, mai exact il vad mereu cand merg la bus si dupa acasa. Din cate stiu acel baiat este in liceu cu mine. Nici macar numele nu il stiu. Imi puteti spune cum sa il fac sa ma observe mai bine? Ultima data cand l-am vazut era la bus. Din cate stiu si el ma stie din vederi. M-am atasat f mult de el si as vrea sa vorbesc cu el. Dar acum ca am terminat liceu si nu il vad decat cand incep clasa a 10-a poate nici nu o sa ma mai stie. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Fa sapaturi pe la colegii mai mari si asa dai de elwinking
Afli de el si ii dai add pe Facebook, te bagi in vorba si tu, daca s-au schimbat profesorii cand el a trecut a X a, daca are nu sh ce manualwinking etc.

| Nicoletaaaaaaaaaaaaaaaa explică (pentru alina2k18):

Noi suntem la acelasi liceu, si eu si el trecem in clasa a 10-a doar ca eu am in internat iar el in liceu. Dar nu am curaj sa fac eu primul pas. Nu stiu ce sa fac.

| anamaria82726 a răspuns:

Asta e super complicat. Mi s-a intamplat si multi ziceau sa-i zic, sa ma bag in seama, dar nu-i asa de usorlaughing. Da-i si tu add pe facebook..in ziua de azj nu trebuie sa cunosti persoanele de la prieteni. Sau aseaza-te si tu langa el prin autobuz. Daca iti e rusine, doar trebuie sa vezi cum sa intri intr-un grup de al lui de prieteni