Testul de sarcina se face la 21 de zile de la contactul sexual incriminant,altfel il faci degeaba,e irelevant.
Semnele de sarcina nu apar in trei zile,ci dupa mai mult de o luna.
Probabil nu stii nici daca erai sau nu in perioada fertila,imi dai senzatia ca nici ce e perioada fertila nu stii.
Regret ca esti in situatia asta,ti-ai facut-o singura si e imposibil sa iti spunem noi daca esti insarcinata sau nu,dar ai mari sanse,crede-ma!
Legat de hemoragia pe care ai avut-o,te sfatuiesc foarte serios sa ceri ajutor medical calificat, te joci cu organismul si sanatatea ta.
Sexul nu e numai placere, ci si responsabilitate!
Poftele astea si ametelile nu apar asa repede intr-o sarcina. Parerea mea este ca ar trebui sa mergi la un ginecolog si sa iti faci un control. Si nu te supara ca iti spun dar las-o mai incet cu sexul. Oricand ar putea aparea o sarcina nedorita.
Ee pla si cu voi nu esti ma ce ai. ba da cand sunteti infipte in pla de ce nu va ganditi si la sarcina bine ca sariti toate ca vreti f****e da nu va ganditi
Eu iti propun sa te duci cat mai repede la ginecolg. Asa e cel mai bine. Si e bine sa ii spui si parintilor. Mai intai trebuia sa le spui lor sa hotarasca ei ce e de facut si dp sa o postezi