Doamne, ai 10 ani! tu te auzi ce spui? Chestiil astea mi se par niste prostii! Si o sa iti dai seama cand vei fi mai mare si cu siguranta vei rade atunci cand iti vei aminti! Stai linistita nu mai pune la suflet ce spune unul si altul! Pana nu vezi cu ochii tai nu ai de ce sa crezi! Deci nu te mai framanta si axeaza-te pe scoala, lasa baietii ca ai timp destul, te vei satura de ei! :* bafta
Buna!
Ai zis ca vrei un sfat, nu?
Sfatul meu e sa te reprofilezi pe invatatura, lasa baietii ca daca iti place de la 9 ani de unul, ce faci cand vei avea 15?
Asta e parerea mea, esti mult prea mica ca sa stii ce inseamna asta!
Daca nu te place asta e! nu ai ce sa faci. gaseste pe alticineva care te place si pe care il placi si tu!
Pisik19: Scuze dar ce te bagi? 1. Nu o sa fac sex decat peste 18 ani, 2.Simt decat o mica simpatie pentru el, si oricum nu mi-as face prieten de acum, nu stiu de ce va alarmati asa, nu sunt prosta sa fac chestia asta.Ok?
Buna:* din moment ce a zis asta de tine ori a zis'o pentru ca te place si nu vroia ca lumea sa afle. ori pentru ca nu este interesat de tine. Sfatul meu este sa te axezi si pe alti baieti. Stiu cum este cand iti place de cineva. simti ca nu mai ai ochi pentru nimeni. insa nu trebuie sa stai dupa acel baiat doar ca sa pierzi timpul!:* bafta
Doamneeee...))
mai copilo, eu la 10 ani ma jucam cu papusile
peste 2-3 ani sa te aud ca: "am facut sex, oare am ramas insarcinata?"
mai fetito traiesteti copilaria...