anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, am 10 ani si imi place de in baiat din clasa. Ocolega a spus la toata lumea inclusiv lui, iar el a zis :Oricum nu ma intereseaza, ca e urata! M-am simtit asa nu stiu' cum dar n-am zis nimic. O alta colega mi-a zis dupa :Adriana, dar chiar iti place David? EU: Da. EA: Iti dau un sfat: Daca vreodata iti cere David sa fi prietena lui sa zici NU! EU: Dar de ce? Ea :Nu stiu. Asa! El este un tip dragut, doar ca mai injura si cateodata e badaran, dar de fiecare data cand vede o fata ca plange etc. o intreaba : Ce ai? FATA: M-a batut! EL: Mama il omor p-ala! Fetele toate imi zic: Adriana, dar asa, David e nu stiu' cum si alte reprosuri. La un momentdat i-am zis unei colege:Nici pe mine nu ma intereseaza daca nu ma place, serios! Pana la urma sunt libera sa il plac daca vreau! Nu sti ce se va intampla peste 4, 5 ani. Eu simt o simpatie pentru el de cam 1 an, dar n-am zis nimic, iar, a cum vroia sa se stie! Vreun sfat ceva imi dati si mie va rog? happy

9 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Doamne, ai 10 ani! tu te auzi ce spui? Chestiil astea mi se par niste prostii! Si o sa iti dai seama cand vei fi mai mare si cu siguranta vei rade atunci cand iti vei aminti! Stai linistita nu mai pune la suflet ce spune unul si altul! Pana nu vezi cu ochii tai nu ai de ce sa crezi! Deci nu te mai framanta si axeaza-te pe scoala, lasa baietii ca ai timp destul, te vei satura de ei! :* bafta

| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Ai zis ca vrei un sfat, nu?
Sfatul meu e sa te reprofilezi pe invatatura, lasa baietii ca daca iti place de la 9 ani de unul, ce faci cand vei avea 15?
Asta e parerea mea, esti mult prea mica ca sa stii ce inseamna asta!

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Sa nu mai fii urata

| Adda24 a răspuns:

Daca nu te place asta e! nu ai ce sa faci. gaseste pe alticineva care te place si pe care il placi si tu!

| ILoveYouSoMuch a răspuns:

Pisik19: Scuze dar ce te bagi? 1. Nu o sa fac sex decat peste 18 ani, 2.Simt decat o mica simpatie pentru el, si oricum nu mi-as face prieten de acum, nu stiu de ce va alarmati asa, nu sunt prosta sa fac chestia asta.Ok?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa ca esti mica ai cand sa iti bati capu cu chesti din astea :-d

Răspuns utilizator avertizat
| MissCrissu a răspuns:

Buna:* din moment ce a zis asta de tine ori a zis'o pentru ca te place si nu vroia ca lumea sa afle. ori pentru ca nu este interesat de tine. Sfatul meu este sa te axezi si pe alti baieti. Stiu cum este cand iti place de cineva. simti ca nu mai ai ochi pentru nimeni. insa nu trebuie sa stai dupa acel baiat doar ca sa pierzi timpul!:* baftabig grin

| pisik19 a răspuns:

Doamneeee...laughing))
mai copilo, eu la 10 ani ma jucam cu papusilebatting eyelashes
peste 2-3 ani sa te aud ca: "am facut sex, oare am ramas insarcinata?"
mai fetito traiesteti copilaria...