| alexutza_9926 a întrebat:

deci am 13 ani, in martie fac 14, ideea e ca...vad multi prieteni de ai mei care se tot zbat, si se chinuie sa isi gaseasca o prietena, cel putin unul mai mereu zice "incerc cu aia...imi place aia."etc. dar niciodata nu i-a iesit
in fine
deci problema mea e urmtoarea:
-As iesi si eu prin oras, dupa fete...etc.dar problema mea e ca, eu cred ca sunt urat -_-'.
Mereu ma framanta gandul ca orasul e plin de fete frumoase si eu sunt urat si nu as avea sanse cu nici una...
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Lolly184 a răspuns:

Parerea mea ca la baieti nu conteaza f mult aspectul, depinde de fata. Eu sincer nu ma uit atat de mult la aspect. vb aia frumusetea-i trecatoare. Si nu este obligatoriu sa ai o prietena la 13 ani. Vei gasi o fata frumoasa si de treaba care sa nu se uite numai la aspectul tau.

3 răspunsuri:
| alin a răspuns:

Sa iesi in oras sa vezi ce parere isi fac fetele despre tine, cum se uita la tine, etc

| DorelSudoru a răspuns:

Ma u la 13 ani vrei sa iesi prin oras dupa fetelaughinglaughinglaughing stai in bucurestilaughing lol ma tu n-ai ce face. si ce ai face tu daca tear place fetele a? le scoti la suc si le dai limbilaughing deci. la varsta asta stai cuminte ca n-ai ce face cu ele si mai desteaptate. du-te la scoala si dai dracu pe prieteni tai daca comenteaza laughing

| kidboo a răspuns:

Hei omule. o sa vina ele la tine:-) nu u la ele. asa o sa pari un disperat