Asa eram si eu acum ceva timp adica nu te speria.la mine a durat faza asta pana la 17 ani jumate` adica pana acu` vreo 4 luni stai linistita...o sa-ti gasesti persoana potrivita cand nu te astepti.pana atunci traieste`ti viata! bine.asta nu inseamna sa te f** pana iti sar capacele rezuma`te doar la relatii inofensive,saruturi etc. e normal sa nu stii ce vrei, e normal sa fi confuza. si mie mi se punea pata pe unu, faceam tot posibilu` sa fiu cu el si dupa 2 zile ii dadeam papucii. si dupa iar il fraieream si iar ii dadeam papucii si tot asa. pana m`a cumintit actualul meu prieten:d[dintr`o joaca am ajuns sa facem 4 luni sambata] oricum. odata si`odata tot trebuia sa ma cumintesc, nu? asa ca stai linistita, nu e nimic anormal in treaba asta.Doar ca trebuie sa ai grija pentru ca lumea e rea si baietii au un orgoliu ciudat, care daca le este ranit, in majoritatea cazurilor iti poti auzi vorbe urate:p bafta:*
Eu sunt baiat, am 17 si am aceeasi problema de fapt nu stiu daca o pot numi problema, ma plictisesc repede dupa 5 zile deja nu imi mai place de ea.
Nu ai gasit baiatul potrivit care sa te faca sa il doresti din ce in ce mai mult. Gaseste-ti un baiat care te face sa te simti bine in prezenta lui.