| PopaIoana a întrebat:

deci am 14 ani si am avut destul de multi prieteni. numa fazai ca nu pot sa stau cu un baiat pentru foarte mult timp... adica imi place de un baiat, insa daca stau cu el incepe sa nu-mi mai placa de el. insa daca ne despartim iar imi place de el deci e o ciudatenie... halp me! dau fundita big grin

Răspuns Câştigător
| convert a răspuns:

Asa eram si eu acum ceva timplaughing adica nu te speria.la mine a durat faza asta pana la 17 ani jumate`laughing adica pana acu` vreo 4 lunibig grin stai linistita...o sa-ti gasesti persoana potrivita cand nu te astepti.pana atunci traieste`ti viata! bine.asta nu inseamna sa te f** pana iti sar capacelelaughing rezuma`te doar la relatii inofensive,saruturi etc. e normal sa nu stii ce vrei, e normal sa fi confuza. si mie mi se punea pata pe unu, faceam tot posibilu` sa fiu cu el si dupa 2 zile ii dadeam papucii. si dupa iar il fraieream si iar ii dadeam papucii si tot asalaughing. pana m`a cumintit actualul meu prieten:d[dintr`o joaca am ajuns sa facem 4 luni sambata] oricum. odata si`odata tot trebuia sa ma cumintesc, nu? asa ca stai linistita, nu e nimic anormal in treaba asta.Doar ca trebuie sa ai grija pentru ca lumea e rea si baietii au un orgoliu ciudat, care daca le este ranit, in majoritatea cazurilor iti poti auzi vorbe urate:p bafta:*

5 răspunsuri:
| SmoKKe19 a răspuns:

Eu sunt baiat, am 17 si am aceeasi problema de fapt nu stiu daca o pot numi problema, ma plictisesc repede laughing dupa 5 zile deja nu imi mai place de ea.

| PopaIoana explică:

Da u cati ani ai de ma faci micuta?laughing

Răspuns utilizator avertizat
| cony1226 a răspuns:

Nu ai gasit baiatul potrivit care sa te faca sa il doresti din ce in ce mai multhappy. Gaseste-ti un baiat care te face sa te simti bine in prezenta lui.

| onlyviu a răspuns:

Esti doar curva in devenire. revino-ti.