| Kiddzutsa a întrebat:

deci am 15 ani aproape si, imi place de un baiat. E de la mine din scoala, are 17 ani, dar e scund si e super dragut ( si eu sunt scunda, e un pic mai inalt ca mine, dar foarte putin) si acum 5 luni cam asa, i-am dat add pe facebook. Am inceput sa vorbim, si chiar era ziua lui, l-am felicitat normal, cu un " happy " la sfasit si mi-a raspuns cu "multumesc micuto

Răspuns Câştigător
| Robbu a răspuns:

Pai,in primul rand daca nu are prietena nu e foarte greu sa iti dai seama daca poate fi ceva intre voi.Acordai atentie, dar nu exagerata ca apoi o sa te creada o "disperata" care il urmareste.Incearca sa stabilesti o intalnire cu el, si sa ii spui tot ce ai pe suflet, fi libera, fi tu insati.Da-i frau liber sentimentelor chiar daca o sa ai ceva emotii. Explicai ca il placi si o sa inteleaga ce iti doresti.Nu te speria de reactia lui, poate sa aiba o reactie la care nu te astepti, dar continua sa ii vorbesti frumos si tandru, o sa mearga.Acum dupa toate astea depinde si daca el te merita pe tine happy Mult Noroc!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu trebuie sa fii inalta pentru a pune o intrebare.

| TrooololololololoJR a răspuns:

Spune-i cati place de el
case closed.

| alexandra12031997 a răspuns:

Buna, s-ar putea ca acel baiat sa te placa la randul lui dar exista sansa ca el sa creada ca sunteti doar foarte buni prieteni avand in vedere ca va cunoasteti si vorbiti! happy Sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor!

| Ramadam a răspuns:

''Dar e scund''
Mofturi... fetele astea

| Kiddzutsa explică (pentru Ramadam):

Mofturi?! Cu chestia 'dar e scund' ma refer ca, chiar daca are 17 ani nu e mai mare decat mine cu 1 metru, mai mult, ador faptul ca e scund.