| Rotaru_Corina_1980 a întrebat:

Buna, deci am 15 ani jumătate și sunt împreuna cu un baiat care țin foarte mult la el. Vreau sa am primul contact sexual cu el dar nu știu nimic despre sex. As vrea și eu niște sfaturi.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu crezi ca esti mult prea mica petru sex?
Mai ai rabdare vreo 2-3 ani sa te apuci a imita adultii, ca sexul nu aduce nimic bun pentru copilasi ca tine, dimpotriva, numai necazuri si probleme.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt pe Internet 1000 de situri și videoclipuri.

| TheWhiteDemons a răspuns:

Pentru tine nu am sfaturi.Nu te lua dupa altele de varsta ta cum ca ele nu mai sunt virgine si ca au facut de multe ori, fiindca ori mint pentru atentie, ori u facut-o intamplator.Una zice gura, alta zice corpul.

| Violleta2022 a răspuns:

Ma gandeam sa o informam pe mamica sau taicul tau, asupra dorintei tale postate aici, rugandu-i sa-ti faca educatie sexuala.
Ce zici, nu crezi ca-i o idee buna?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In primul rand trebuie sa stii daca esti pregatita pentru acest lucru, daca simti cu adevarat acest lucru, pentru ca dupa, nu mai este cale de intoarcere (nu ca ar fi ceva neaparat rau).
In al doilea rand trebuie sa stii daca acel baiat este potrivit, stiu ca tii foarte mult la el, dar nu asa tinem toti la o persoana cu care suntem impreuna? Si totusi de ce se desparte lumea? Prima si prima data, este impresia aia ca nu este la fel, ca nu sunteti ca restul, ca nu vi s-ar intampla absolut nimic rau si poate nu o sa va despartiti. Insa nu este asa. Ai 15 ani, te asigur 100% si vreau sa iti zic ca chiar asa este, ca pana la anul o sa ti se schimbe mentalitatea de 1000 de ori, pana peste doi ani de 1 milion de ori, ganduri noi, sentimente.
Si eu, si toti eram siguri de ceva odata, si apoi ne gandeam ca ce a fost in capul nostru sa ne gandim la asta? Dupa realizam ca suntem tineri, si invatam din tot ceea ce facem.

De cati ani esti impreuna cu acel baiat, daca nu este cu suparare aceasta intrebare?

Sfaturi... in primul rand trebuie sa stii ce faci, nu este de joaca, mai ales cu bolile transmise prin contact sexual si cu masurile de contraceptie. Asa ca tu vrei sa stii lucruri legate de numai cum se face?

| xsl1ck a răspuns (pentru Violleta2022):

Daca i-ar fi rusine? E un subiect destul de intim. Si ar fi bine sa-i spuna parintilor, dar daca nu vrea, nu vrea.

| saresipiper a răspuns:

La anii astia nici vaginul nu iti este dezvoltat, e o trauma pentru corp sa faci sex, plus boli, daca e bou si nu te asteapta, lasa-l dracului ca nu tine el la tine.
La 17 ani vezi tu cum e cu sexu'

Răspuns utilizator avertizat