Buna
acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu un tip cu 4 ani mai mare... mi-a placut mult de el. l`am lasat pe prietenul cu care eram. iar dupa am aflat ca de fapt profita de mine.eu nu. ti spun ca si el va face la fel. poate si el te place. dar ai grija.sa nu ti se intample acelasi lucru :*
daca baiatul cu crae eti nu iti mai acorda atentie inseamna ca nu mai simte nici el sentimente atat de intense pentru ca daca simtea sentimente foarte intense nu rezista sa nu te vada o zi. asadar nu mai are rost sa stai cu el.si in legatura cu baiatul de 19 ani.nu conteaza varsta. daca va placeti si se comporta frumos cu tine...si app nu cred ca si-a pierde timpul vorbind cu cineva car e il plictiseste.deci ai grija ce faci.nu`i da nici foarte multa atentie ca duap sa nu te numeasca "disperata" si sa te ia peste picior...restul o sa vina de la sine!:*
b`bye>
Eu zic ca daca mergi cu el o sa fie cam asa. U scofita rosie si el lupul si crede-ma ca nu te manaca o sa faca alt ceva. Ai grija si mediteaza
Nu vorbi prosti Daniel, eu iti zic sa faci tu primul pas poate ca si el simte la fel pentru tine, daca nu veti ramane prieteni:*
beausingurlamasamea întreabă: