Deci, Deea, eu nu te cunosc. dar cred ca ai si tu principile tale in viata.
Nu trebuie sa te lasi condusa de prietena ta.adica faci ce vrei cu viata ta, nu ai nimic de pierdut.iesi cu el, daca chiar iti place .
Nu uita ca o fata poate schimba un baiat din toate punctele de vedere . cine stie, miercuri va intalniti, joi va mai intalniti odata.vineri tot asa. poate ajungeti la un fel de "true love".
N-ai ce pierde :*. Te-am pupat
Nu risti, nu castigi! Incearca sa iesi cu el miercuri, cine stie, poate prietena ta nu are dreptate de data asta. Tu, daca te gandesti la ce spune amica ta, o sa incepi sa si crezi asta. Asa ca mai bine gandeste-te ca o sa te intelegi de minune cu tipu` ala.
Bafta!
Prietenii deastea...mai bine fara
Iesi cu el, vezi ce spune...Nu te lua dupa prietena ta.Probabil ca si ea il place si face asa ca sa nu fii tu cu el. Oricum nu ai avea ce pierde.Cand o sa cresti ''mareee'' si o sa te casatoresti sau macar sa ai o relatie serioasa cu un baiat o sa vezi ca nu stai cu prietena ci stai cu elNu prietena e alaturi de tine ci el. Tu decizi acum
Hei Deea :O, cum am dat peste tine , heeei de cine ti'a placuuut de la a 8'a :O?