Pai in primul rand tu nu trebuia sa pui la suflet ce i-au zis fetele alea lui. Se mai intampla, si de obicei baieti nu se iau dupa "toate" si "totii". Si daca nu a zis nimic, inseamna ca nu ii pasa de ce au zis ele.No baietii stiu ca fetele sunt mai aiurite . Si nu cred ca si-a facut o parerea rea despre tine. Da nu ne-ai specificat daca il placi. Si poate si-o fi dat si el seama ca il placi sti de cE :
1.Au tipat fetele alea in gura mare ca iti place de el, si dupa te-ai ridicat frumusel si ai plecat in loc sa ramai, si sa le zici cate-va!
2. Dupa ce fetele ale i-au zis pe geam ca nu il placi, ce o fi zis si el, ca tu le-ai pus pe fete, sa pari tu mai tare.
Asa ceva e evident in zilele de azi.
"Draguta tipa, colegele ei ma sperie" - asta e parerea care si-a facut-o. Este posibil sa te placa si el, tu nu vii "la pachet" cu prietenele tale, intr-o relatie sunt doar doi.Eu zic sa va intalniti singurei prin pauze si sa discutati, fara alte persoane. Colegele tale nu s-au maturizat deloc, se vede clar ca sunt niste copile si daca el poate sa le ignore inseamna ca este un baiat matur si te merita.
Eu ca baiat le-as fi dat niste pumni in fata! sau daca zici ca aveai geanta bagam niste pietre in geanta si le dadeam cu geanta in cap! merita fiecare fata sa le umpli curu cu adidasi si sa le impingi p scari sa le intrebi de ce se grabesc? ai zis ca sunt prietene cu tine?
Draga mea, aceste fete nu sunt prietenele tale, ci doar niste simple colege, daca ar fi fost prietene adevarate ar fi tinut cont de intimitatea ta, de dorinta ta de a nu sti toata lumea ce e in sufletelul tau! Alta data poate vei avea curajul sa le infrunti si sa zici:da! imi place, ce treaba aveti voi?
Atunci sa le vezi cum reactioneaza!Si el daca ar fi in zona poate baga la cap si face el primul pas! Succes! caci dupa cum vad eu il placi