Io zic ca te place, de asta se poarta mai urat, sau mai bine zis, face pe badboy-ul. Comportament tipic. Adica, un baiat cand la inceput nu simte mai nimic pentru o fata si incearca sa fie cu ea, nu prea il intereseaza de caracter, imagine si alte chesti, dar dupa ce se si indragosteste, incepe sa faca pe duru, si sa se comporte oarecum urat. Ba chiar unii vor sa lase impresia ca te insala, sa ca au tendinta a te insela, dar totusi ne fiind ceva concret si bine definit.
Eu zic sa ai putina rabdare cu el, incearca sa ii inspiri incredere. Se va linisti in momentul in care va prinde cat de cat incredere in tine. Foarte multi baieti fac asa la inceput cand incep sa simta ceva pentru o fata, este un instict de conservare al baietilor. Ma rog, nu toti se comporta asa, doar o buna parte din ei, printre care si eu.
Poate cineva il provoaca sau, ii ieste rusine, [darla baieti e un lucru, daca se poarta urat cu tine inseamna ca te place] dar poate s-a sarutat cu tine din gluma. sau cine stie ce i-a venit lui, baiati nu stiu prin ce trec fetele, dar asta e...
Un lucru am uitat sa mentionez ca inainte de asta el ma tot curta flirta cu mine ba chiar s-a certat cu un baiat care a comentat la mine.Imi arata ca ma place iar dupa s-a dat dr*****i tot