| robinho17 a întrebat:

Deci...am nevoie de parerea voastrahee hee
Imi place de o fata(e ceva firesc)Ne cunoastem destul de bine deoarece suntem colegi.
As vrea sa-i marturisesc sentimentele dar din pacate nu stiu daca e reciproc! Am observat ca de un timp(nu de mult) a inceput sa "ma bage in seama" cum s-ar zice big grin Cateodata la diverse ore ea incepe din senin sa-mi arate limba(i-o arat si eu :3 ), rade la glumele mele, dar cateodata (cand sunt mai multi in jurul nostru) nu ma baga deloc in seama! Nu stiu ce sa mai cred! Voi ce parere aveti ma place sau nu?:S
PSbig grine cand a aflat ca simt ceva pentru ea(pentru ca e evident prin comportamentul meu :3 ) a inceput sa se dea la unul dintre prietenii mei cei mai buni! Credeti ca a vrut sa-mi faca in ciuda?

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

E clar că te place! Dar vrea să cedeze mai greu. Între timp de fierbe în suc propriu cu prietenul, de, puţină gelozie nu strică! Întreabă o prietenă bună de-a ei ce sentimente nutreşte pentru tine.Pe urmă acţionezi în consecinţă! Baftă şi să fii iubit maxim!

5 răspunsuri:
| ralukuu a răspuns:

Nu cred ca vrea sa iti faca in ciuda, unu la mana, doi la mana ar trebui sa ii spui cumva ca iti place sau ca o iubesti intr-un fel in care sa observe ca nu glumesti si k thu chiar tii la ea...(de explemplu te uiti fix in ochii ei si o tii de o mana sau de maini), cred ca ar convingea...asta e cea mai buna varianta ..sau daca nu ai putea sa ii dai un biletel in timpul orei.Bafta boy!

| TheBrainiac a răspuns:

Mai, baiatule, imi placi, ca esti optimist asa. Sa-ti dau cateva sfaturi: in primul rand, joaca-te cu ea, cand iti scoate limba, tu trage-i cu ochiul sau tuguie-ti buzele ca si cum ai pupa-o, impunge-o, impinge-o prieteneste; in al doilea rand, sa nu te-mpinga pacatul sa iti dezvalui sentimentele, ca e gata. Stiu ca e greu, dar abtine-te pana cand sunteti impreuna. Abia atunci ii poti spune ca o iubesti si sa-ti dezvalui si alte sentimente. In al treilea rand, cand te mai vezi in situatia in care sunteti inconjurati de mai multe persoane, tu trebuie sa fii sefu'.winking Adica sa conduci interactiunea (sa te bagi in seama cat mai mult, nu conteaza ce zici, doar ai grija sa ii respecti pe cei din jur). Ea va aprecia asta si te va respecta la randul ei. In concluzie, esti pe felie cum s-ar zice. Acum e randul tau sa dezvolti interactiunea si mai departe relatia. Nu uita: atinge-o in joaca, pentru ca asta face toti banii. Mult succes!winking

| Deea0419 a răspuns:

Nu a vrut sa-ti faca in ciuda a vrut sa vada daca esti gelos adicaa daca o placi.Cel mai bine ar fi sa o iei in particular eventual la un suc sau sa o suni, pe mess undeva unde sa fiti doar voi doi si sa spui ce simnti fara rusine, fara teama ca nu ai sa mori.Ii spui scurt si la obiect nu incepi cu dulcegarii pentru ca s-ar putea sa o plictisesti. Sper sa te ajute :* bafta

| neutrino a răspuns:

Daca iti arata limba, sigur te place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi ce simti pentru ea si daca simte si ea acelasi lucru o sa-ti zica.Trebuie sa faci tu primul pas.Iar daca nu te place, incearca sa o uiti si indreapta-te spre o alta persoana.