Nu.bati doar vagi apropouri,s-o faci curioasa.Dar mai intai,la intalnire,trebuie sa ai un comportament exemplar, pentru ca ei nu-i plac "vedetele" de o zi, ii plac prietenii adevarati.
Darky,frate frate.ce te mai supara astia, ah? Iesi frate cu ea.si daca merge.merge,daca nu...alta...ca doar esti vedete, nu.ce pana mea! Hai bafta
Eu spun ca ar trebui sa o intrebi dupa plimbare dar cel mai bine ar fi sa faci asa :dupa plimbare spune-i ca ai sai dai ceva si sa inchida ochii si cand ii inchide sarut'o si dupa intreab'o ( app sa ii spui lucruri dragute de genul " esti foarte frumoasa") eu asa spun sa faci acum depinde de tine cum vrei tu
Mi se pare ca esti cam, nu stiu impulsiv? poate o faci sa se simta prost daca tot o intrebi cu: ai id-uri? trebuie prietena.
stai o vreme calm, vezi cum merge treaba cu fata, apoi hotaraste-te.
Vai, dar de cata modestie dai dovada
pentru inceput.ea nu cred ca vrea "vedeta" din tine, vrea un prieten, o persoana in care poate sa aiba incredere. Se presupune ca tu vrei sa fi cu ea? Daca da, cum ii ceri ei id-uri de fete? Tu singur iti indepartezi toate sansele
(Parerea mea)
Dragii mei i'am cerut id*uri de fete pentru ca... daca ea m'a refuzat trebuia sa vb ca altcneva nu?:S