anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am o problema...am o relatie de 8 ani si nu stiu ce se intampla cu iubitul meu, nu mai vrea sa se culce cu mine. o facem o data la 2 saptamana sau chiar o data pe luna si asta de vreun an incoace e la fel, am vb cu el ii spun ca ma deranjeaza lucrul asta, l-am intrebat care e problema dar niciodata nu mi-a zis nimic concret.cauta scuze ca este obosit, srtesat cu munca ...nu stam impreuna dar dorm eu la el cam tot timpu, poate o zi sau 2 pe saptamana daca nu dorm, deci de culcat cu alta nu se culca si asta nu inteleg. oare nu il mai atrag sau nu ii mai place, de iubit zice ca ma iubeste desi sau schimbat multe intre noi si nu mai sunt asa sigura de asta.sadNu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred, aveti vreun sfat? mi-ar place si din parte unor baieti pareri, va rogkiss

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate e intr-adevar obosit, stresat. Iti spun un secret: cu cat il vei haitui, cu atat veti face mai rar sex. Daca incepi: dar noi nu facem, da de ce nu facem, dar cand facem, da ce ai de nu facem, dar Goguta face, da nu ma mai placi, da poate ma inseli, da eu nu te mai atrag, ei bine, orice astfel de intrebare, eventual pe un ton plangacios va mai sterge de pe lista o partida de sex. Mai degraba fii tandra, calda, calma, intelegatoare, incearca sa fii vesela si relaxata, sa ii pregatesti o cina buna si usor romantica dupa care sa nu astepti sex (asta inseamna nu lumanari si lenjerie sexi, ci mancarea lui preferata, o fata de masa noua, aranjamente frumoase in farfurie si o tinuta absolut obisnuita, sexi dar neprovocatoare). Astfel vei reusi sa-l seduci din nou si sa redescoperiti placerea sexului. Merita intr-adevar.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Pf... iar au răspuns fătucile care au senzaţia că bărbaţii sunt nişte saci de hormoni care ar f*** orice, oricând şi oricum.
Felicitări pentru relaţia de 8 ani de zile! Să vă mai ţină încă pe-atât minim!
O dată la două săptămâni, este adevărat, e cam puţin.
Nu ai specificat vârsta (dacă are între 32 şi 35 de ani e normal pentru că atunci apar probleme de identitate sexuală la unii bărbaţi şi tulburări de libidou. imediat după aia le trece şi se simt ca la 20 de ani).
Nu ai specificat dacă lucrează, dacă da, câte ore şi în ce domeniu.
Stress-ul psihic sau oboseala fizică sunt motive reale.
"un barbat oricat ar incerca el, ca nu are chef, ca e stresat, ca bla bla bla nu se poate abtine de la o ''tavaleala'' cu iubita lui." - pe bune?! Ia să cari tu saci de ciment de dimineaţa până seara şi să te văd dacă mai ai chef de sex! Ia să stai tu să programezi la nivel avansat 6-8 ore şi după aia să te văd dacă mai ai chef de sex! Ia să mergi tu 16 ore cu trenul după ce nu ai dormit vreo 3 zile la rând şi să te văd dacă ai chef de sex. Nu mai vorbiţi aiurea!
Cum ai spus şi tu, e puţin probabil spre deloc să te înşele (să se culce cu alta) însă ai putea să încerci să schimbi tu ceva.
De obicei el iniţiază actul sexual, nu-i aşa? Ia încearcă să-l iniţiezi tu.
Şi după 8 ani de relaţie, petting-ul nu e de lepădat. Ia iniţiativa în pat!
Aşa... poţi să-i spui de multe ori că te deranjează dar nu faci decât să presezi relaţia şi atât.
Ah... şi încă ceva: Nu lăsa problema aşa pentru că riscaţi să ajungeţi de la iubire la prietenie strânsă.
Spor!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sigur te inseala!

E singura explicatie plauzibila!
Oricat de obosit ar fi el tot ati face dragoste/sex de cateva ori pe saptamana!

| irina20 a răspuns:

E foarte posibil sa te insele. Daca te iubea, in momentul in care i-ai spus ca te deranjeaza facea cum facea si tot facea dragoste cu tine...in schimb pare sa nu-l intereseze... vorbeste cu el, daca te v-a intelege si se v-a schimba sau se v-a purta la fel, e decizia ta daca sa-l astept pana cand o sa-si revina sau sa-ti refaci viata alaturi de alt barbat.

| claudiea79 a răspuns:

Ce nu inteleg eu este un singur lucru; de ce nu stai cu el? de ce nu te-ai maritat cu el pina acum? poate sa te paraseasca oricind. am mai auzit cazuri de relatii de 10 ani fara casatorie si pe ea o insala cu alta. si regreta. v-ati instrainat pentru ca nu traiti zi de zi impreuna. de ce nu stai cu el dupa 8 ani de zile? este putin sa faci dragoste o data pe luna.barbatii fac sex chiar daca sint obositi. daca ai sta cu el atunci ati fac dragoste mai des. sexul conteaza intr-o relatie foarte mult.nu poti sa te mariti? fara acte o relatie se deterioreaza. distanta omoara iubirea trebuie sa va priviti in ochii sa dormiti impreuna sa va plimbati. sa va tineti in brate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! din punctul meu de vedere eu cred in rpoportie de 101% ca te insala pentru ca un barbat oricat ar incerca el, ca nu are chef, ca e stresat, ca bla bla bla nu se poate abtine de la o ''tavaleala'' cu iubita lui. Sau mai exista o varianta in care sa zicem ca nu te mai place dupa cum crezi tu, iar daca nu te mai place inseamna ca el de 1 an de zile cauta si poate a gasit pe alta care il atrage. Ti-am spus e doar parerea mea. O zi buna

| besche a răspuns:

Draga mea, dar asta este casatoria, ai descris-o perfect! Nu-l mai pistona, ca faci rau relatiei tale. Crezi ca sexul e totul intr-o relatie? wrong!