| Mayweather a întrebat:

deci am o problema foarte mare.Imi place de o fata care crede ca sunt dragut, ne cunoastem de mai mult de 3 ani, si suntem prieteni.
1.Prima problema este ca imi zice ca nu sunt matur
2. A doua problema este ca ma incurc, si nu stiu ce sa mai vb cu ea, ii zic buna, ce faci si ma blochez...
Va rog, sfaturi. Promit Funda.

3 răspunsuri:
| Amidepsi a răspuns:

Secret:Chiar daca imaturitatea e un minus de obicei nu il includem in ecuatie cand va examinam.
Deci daca sunteti prieteni trebuie obligatoriu sa stii ceva despre ea, da daca te loveste o serie inexplicabila de lapsusuri de fiecare data cand ii vorbesti... poti sa ciulesti bine urechile.Cand iti raspunde la "Ce faci?",leaga-te si tu de ceva ce iti spune(de obicei o fata foloseste propozitii cognitive si in subtext-da nu va cerem voua sa le percepeti si pricepeti, ne e si noua mila de voi)Arata putin interes(de preferabil autentic). Daca zice doar "Bine" poti sa ii ceri explicatii amanuntite si daca intreaba de ce, pentru ca iti pasa de ce face(Cu asta castigi teren de vreo aproximativ 73% hectare inima.)
Si rementionandu-ti imaturitatea, daca nu faci vreo tampenie...e chiar dragut sa ai pe cineva in preajma putin mai pro viata.
Bafta!

| DeliaMarius a răspuns:

Poate ca nu esti inca matur. Femeiile sunt atrase de barbatii mai maturi,mai mari decat ele, care stiu ce vor,care pot sa le protejeze,care par putin duri si asa mai departe. Incearca sa vorbesti cu ea, dar sa nu pari timid, alunga timiditatea, fii barbat!

| Mayweather explică:

Sunt mai mare ca ea cu un an