| Crizata a întrebat:

Deci am o problema GRAVA! Acum 2 saptamani am terminat clasa a 8a! Cu 4 luni inainte un coleg mi-a spus ca ma place! Nu imi place acel baiat dar atunci pentru. a nu-l face sa se simta prost am venit cu scuza"suntem colegi"! Acel baiat imi este coleg inca de la gradinita! Deci am terminat a 8a si ieri, un alt coleg, adica fost coleg, mi-a sp ca ma place. Pt.acel baiat simt si eu ceva dar ei au aflat unul de celalalt si acum m'au pus sa aleg! Eu ce ar trebui.sa fac? Nu vreau nici sa il pierd pe el dar nici sa il ranesc sau jignesc sau sa il fac sa se simta prost pe celalalt. Dau fundita! Help! crying

Răspuns Câştigător
| МŶĶÁŶ a răspuns:

Of of of... cam greu...eu iti spun ce as face:
m-as duce la primul si i-as spune mai pe ocolite:vreau doar sa fim simplii prieteni... daca el zice ceva de genul mohorat ca de genul :inteleg... mai suparat ramane sa te duci la celalalt sa zici acelasi lucru iar daca el iti raspunde mai mohorat inseamna ca el te iubeste, daca nu celalalt te iubeste mai mult

7 răspunsuri:
| Ana_6509 a răspuns:

Asta numeşti tu problema grava? Dacă problema ta e gravă atunci cei care nu mai au casă din cauza inundaţiilor ce problemă au? Nu mai dramatiza atât.Decât sa fi iubita unui baiat pe care nu il placi doar aşa, ca sa nu se supere (tu gandindu-te la celălalt)mai bine il iei pe celălalt, nu iţi bate joc de acesta in continuare.
Eu in locul tău nu aş alege niciunul...sa vezi ce repede le trece,, îndrăgosteala".

| Erika:) a răspuns:

Ai o problema destul de complicata, dar daca amandoi tin la tine nu ar trebui sa te puna sa alegi ceea ce cred ca sti deja. Cel mai bine e sa ii spui la cel care il placi ca si tu simti ceva pentru el, iar la celalat sa ii spui ca il consideri un prieten foarte bun si ca te gandesti la el ca si la un frate si ca deocamdata inima ta aprtine celuilalt prieten de care esti indragostita. Poate ca nu te ajuta sfatul meu dar macar poti sa incerci. Cel mai important lucru :Fi sigura pe tine:*

| paula90 a răspuns:

E cam incurcat la tine! pai uite in primul rind ei nu ar trebui sa te puna sa alegi pentru ca tu nu ai nimic cu niciunul dintre ei dar daca tu il placi pe celalalt ar trebui sa fii cu el indiferent de ce va zice colegul tau pentru ca tot ce conteaza e sa fii tu fericita.si incearca sai explici ca tu alegi si tu pentru el nu simti altceva decit o iubire prieteneasca!
deci multa bafta
pup

| BackAgainToTPU a răspuns:

Amandoi au aceeasi varsta in comparatie cu tine? Daca unul e mai mic decat tine, il alegi pe celalalt pe scuza ca " O sa rada colegii de noi, chiar daca nu mai sunt la scoala ta, o sa se afle." Daca sunteti colegi de la gradinita cred ca il cunosti ca`n palma, avand in vedere minim 9 ani de cand va cunoasteti, tu stii mai tot dsp el, el mai tot dsp tine. Sunteti prieteni( cel carei cu tine coleg de la gradinita)? Incearca sa ii vezi latura buna a acelui baiat. Gandeste-te ca, (nu stiu daca zic adevar aici, depinde de viata ta) poate merita totul sa fiti impreuna, si daca nu merge, ramaneti prieteni. Fiind prietena cu el va intelege...
Daca al doilea il placi, trebuie sa stii de ce il placi. Poate punandu-ti intrebarea, o sa iti pui un semn de intrebare...

anyway,
e alegerea ta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow. ai o inima mare.hmm...cred ca cel mai bine ar fi sa ii lasi pe aman2...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... tu alegi. e foarte bine sa fii in situatia de a alege.nu fa nimic din ce nu-ti place ca ai sa regreti.eu zic sa il iei pe ala al 2-lea parerea mea, tu faci cum vrei.asta nu e un motiv:il aleg ca sa nu il fac sa se simta prost.nu,total gresit.prima data trebuie sa te gandesti aici si in alte situatii care o sa iti apara in viata, la persoana numarul 1.adica la tine.