Ceva de genul am patit eu.Deci iti dau un sfat:Niciodata,dar niciodata sa nu mai zici la nimeni ca simti ceva pentru un baiat, numai tu sa tii in tine, sau, sa facem o exceptie, daca ai un BFF sa zicem ca ei poti sa-i spui, dar ai grija sa nu va auda nimeni.Asa a fost la mine, m-a auzit o singura persoana, si dupa tot liceul a aflat
"imi spune sa ma duc dracului"
Bai fata, lasa-l! Nu merita.
De ce tocmai el? Tu ai zis ca, te duci inspre el si parca ceva te blocheaza, atunci inseamna ca nu e sa fie si gata, tu ai incercat da' evident nu merge pentru ca el nu ofera nimic (daca intelegi). Tu incerci, da' nu e reciproc se vede. Nu te mai chinui degeaba.
''cand ma vede imi spune sa ma duc dracului''
Mi-e greu sa cred ca se poarta asa cu tine.In cazul asta n-are rost sa te mai complici.
Incearca sa vorbesti cu el pe facebook. Dar nu inteleg de ce iti spune asa Daca se comporta urat cu tine nu are rost sa incerci, parerea mea. Bafta
Am incercat si nu imi da accept la prietenie.
Iti spune sa te duci dracului si tu inca te mai intrebi ce sa faci cu el?
Pare un retardat dar cam asa se intampla fetelecuminti se indragostesc de ratati din astea sfatu-lmeu e ca nu merita efortul pentru unu ca si ala
Pe hol cand este si el ne uitam unu la altul da eu as vrea sa fac pasu da ma blochez nu stiu de ce.
Anonima17191 întreabă: