| myheart1234 a întrebat:

deci am o problema, prietenul meu m-a inselat, am suferit tare mult cind am aflat, a facut-o cu alta (o curva) deoarece eu nu am acceptat sa o fac, inca nu eram pregatita. (mentionez ca am 16 ani) imi spune ca nu a putut sa mai rabde si ca mai mult nu se va intimpla si doar pe mine ma iubeste si ca doar cu mine ar vrea sa fie, e normal ca un baiat sa procedeze asa, ce sa fac sa-l ert? ajutati-ma chiar nu stiu cum sa procedez.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum e, am trecut si eu prin asta.Adevarul e ca ei zic ca pot astepta cat ai tu nevoie,ca te iubesc, dar e normal sa isi doreasca asta, sa nu le ajunga doar faptul ca esti alaturi de ei si nu sunt satisfacuti.Totusi,nu e normal sa fii inselata si nu trebuie sa accepti asta.Baietii,oricand vor gasi o fata ''buna'',care sa-i atraga si sa doreasca s-o faca cu ei,vor profita de aceasta ocazie,mai ales daca au mai facut-o in trecut, nu cred ca exista sanse de schimbare, orice ar promite.Chiar daca o sa faca dragoste cu tine sau nu, pe tine o sa te considere a lui, si de aia o sa se foloseasca.Si sincer,si eu o consider curva,pentru ca o fata care se lasa asa usor,si se culca cu un baiat fara sa aiba o relatie, fara sa il iubeasca si care mai era si prietena, este o femeie usoara si nu merita nimic.Eu zic sa te gandesti bine daca mai merita vreo sansa,da-ti seama daca te iubeste cu adevarat si nu te vrea doar pentru corpul tau,doar pentru a fi primul barbat din viata ta si incearca sa il testezi sa vezi daca te-ar mai insela,ca sa te asiguri si sa vezi daca mai merita,sau cel putin analizeaza bine situatia si vezi ce fel de persoana e,daca e un curvar,nu se va vindeca usor,si tu risti.Iar daca decizi sa il ierti,macar mai lasa-l o perioada sa se framante,sa sufere si el ca a gresit,sa plateasca pentru greseala lui,arata-i ca minciuna si tradarea dor si pune-l sa iti demonstreze ca merita iertarea,ca nu va mai gresi,ca te iubeste pentru ceea ce esti,pune-l sa faca lucruri care mereu ti-ai dorit sa le faca pentru tine ca o ''penitenta'' si lasa-l sa rabde,nu ceda usor,fii inaccesibila,sa vada ce greu e sa te recapte daca greseste in halul asta.Dar asta decat daca tu crezi ca esti capabila sa il ierti,asigura-te ca nu iti va mai gresi dar nu fiind prea geloasa si exagerata,eu zic ca e o idee buna un mic test,dar ai grija iti spun ca nu va fi prima cu care te va insela,esti pe raspunderea ta.Mi se pare ciudat ce a spus el,ca nu a mai putut sa mai rabde,inseamna ca e putin si cam de necontrolat,si nu e bine sa stai cu obsedati dinastia, pentru ca de obicei doresc doar sex, da-ti seama ce vrea de la tine.Si nu-i oferi ce vrea, pastreaza-te virgina pana in momentul in care cei fi pregatita:*

| myheart1234 explică (pentru anonim_4396):

Super raspuns... mersi din suflet!

| anonim_4396 a răspuns (pentru myheart1234):

Te pup succes!

23 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e normal ca un baiat sa procedeze asa, arata ca nu te respecta. Un barbat te asteapta cat timp ai tu nevoie sa te simti pregatita si nu te inseala in nici un caz. Doar ca partenerul tau a hotarat ca tu nu meriti efortul. Il poti ierta daca accepti ca nu este genul de ins fidel si relatia voastra nu va fi niciodata monogama, pentru el existand mereu alte femei mai importante decat tine.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Curvă este că o faci tu, da?
La 16 ani ai tăi mai așteaptă până la 18 ani cel puțin.
Dacă s-a dus, se va mai duce, nu este un sfânt.
Pa, pa.

| myheart1234 explică (pentru Legiuitoarea):

Am numit-o asa deoarece asa si este nu ca as avea ceva cu ia, dar acesta-i adevarul!

| Legiuitoarea a răspuns (pentru myheart1234):

Bună.
Adevărul că toate femeile sunt curve, mai puțin mama și sora-mea dar ținând cont că sunt și ele sunt femei, sunt și ele curve. Napoleon Bonaparte, spusele lui.
Ai înțeles acum! Coboară cu picioarele pe pământ, și tu poți fi catalogată la fel chiar dacă îți vezi de treaba ta, este suficient să se laude unul că a fost cu tine și să vorbească foarte urât despre tine deși... adevărul este altul!
Pa, pa.

| GusWaters a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Oh,the irony. laughing

| Legiuitoarea a răspuns (pentru GusWaters):

Bună.
Altceva mai știi? Hai să răspundem la întrebări, nu la răspunsuri!
Pa, pa.

Bună.
Din ce stiam eu,acesta nu este un site doar pentru ajutor,ci si pentru niste dezbateri intre utilizatori, in privinta anumitor idei. Putem chiar sa ne dezvoltam mai bine intr-un argument cu un user, decat raspunzand la anumite intrebari.Si,tu,tocmai ai facut o afirmatie care iti sapa groapa,pentru ca esti femeie, si nu multe femei sunt curve, asta e doar o conceptie gresita.Conceptia lui Napoleon era idioata.Sau...nu cumva ne simtit cu musca pe caciula si le facem pe celelalte reprezentante ale sexului curve, doar pentru ca noi n-am avut parte de batul magic, ha?

Bună.
Este părerea ta și nu o împărțășesc, punct!
Pa, pa.

Bună.
Observ ca doresti sa te sustragi si sa nu aduci si argumente.Ai putea avea si pareri care sa nu fie copiate,care sa fie in primul rand pertinente si care sa nu te insulte,direct, prin ironie si pe tine.
Pa, pa.

Bună iar.
Insiști! De ce?

"pareri copiate/sa te sustragi"... despre ce vorbești?
Pa, pa.

Buna.
Pentru ca am chef sa vorbesc cu tine, si sa aprofundam o problema.Parerea ta cum ca toate femeile ar fi curve este copiata din Napoleon, care poate foarte bine, sa nici nu fi existat.Si incerci sa te sustragi spunand doar ca nu imi impartasesti parerea? Mi-ar place sa bagi si niste motive pentru care nu rezonezi in gandire cu mine pe tema asta.Ah,si apropo,esti si tu femeie, cum vine asta?
Pa, pa.

| Komododragosh a răspuns:

Draguto, in primul rand imi pare foarte rau prin ce ai trecut, te inteleg ca este dureros si tare sper sa-ti revii in curand. Sfatul meu pentru tine este sa nu-l ierti deoarece e clar ca el vrea doar sex. Daca intr-adevar te iubea si doar cu tine ar vrea sa fie, atuncea nu mai o punea cu acea fata, nu? Daca e atras sufleteste fata de tine, atuncea putea sa rabda si 2 ani, ca nu l-ar fi deranjat, atata timp cat se afla in prezenta ta ar fi trebuit sa fie indeajuns pentru el. E normal pentru un baiat pervers si obsedat de sex sa procedeze asa, dar nu si pentru un baiat indragostit de o fata.

| whoocares a răspuns:

Mare chestie... asa sunt toti baietii nu ii poti schimba. da-i inca o sansa. thinking

| Lk_Lucian_1990 a răspuns (pentru whoocares):

Sper sa te insele toti iubitii tai pana cand nu o sa mai zici ca toti baietii sunt la fel.

| whoocares a răspuns (pentru Lk_Lucian_1990):

Jet.

| Lk_Lucian_1990 a răspuns:

In niciun caz nu-l ierta! E un prost, nu mai merita nici macar atentia ta.

| hackey a răspuns:

Daca sunteti de la 13 ani impreuna pana cand vroiai sa te astepte? Totul depinde de cand sunteti impreuna

| morningstar a răspuns:

Un baiat care te iubeste cu adevarat si care te respecta, nu o sa procedeze niciodata astfel. Daca tu il ierti acum, vei fi 'obligata' sa ai o astfel de relatie cu el numai de teama ca el sa nu mai procedeze asa inca o data sau refuzandu-l inca o perioada, el va face mai departe aceeasi greseala, indiferent ca tu vei afla sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita sa suferi pentru el, este clar ca usmareste doar sexul.Lasa-l,linisteste-te; vei gasi pe cineva care te intelege si te merita.Mult noroc.

| Brailapenet a răspuns:

Curva nu e a lui e a lu toti. tu e esti a lui deci ar trebui sa-l ierti laughing

| robymaryan11 a răspuns:

E clar ca el te vrea doar pentru corpul tau, nu prea cred ca are ganduri "bune", faci cum vrei...