Faza cu uitatul, se spune ca e din cauza ca te uiti pe geam, ori iti suna telefonul, in orice caz ceva de distrage. Iar faza cu intamplatul a doua zi mi se para posibila, si mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori. Am vazut eu la TV ca actiunile din timpul zilei le stocam in creier, iar acesta le analizeaza si le stocheaza, si ti le transmite pe post de vis. E cam ciudat, dar e locig... si e dovedit stiintific! Funda?
Si mie mi se intampla sa visez persoane la care tin, si dupa un timp sa se intample ceea ce am visat. Insa nu cred ca e nimic in asta.asa stiu si eu la ce sa ma astept, iar daca e ceva de rau sa evit
Nimeni nu stiu poate aminti mereu ce a visat, uneori nici nu stim ca am visat. iar in leg cu faza cealalta si mie mi s-a intamplat dar lucrurile se intamplau dupa mai mult timp iar odata cand mi-am adus aminte am stiut ce se va intampla toata ziua
Auleuuu asa pateam si eu si visam ceva si a doua zi mi se intampla.de fapt aicea ii lucrarea satanei pentrucei care cred in vis.cum n-am mai crezut ca visul nu o sa se intample eu cel putin n-am visat dar poate visul tau era frumos si vrei sa se intample mai frecvent