| delisha_5380 a întrebat:

deci am o relatie de aproape 5 luni cu un arab. eu am 18 ani iar el 22 face facultate de medicina aici in tara. e ultimul an si se pare ca vrea sa mai faca si un an de specializare in anglia. iar apoi sa se duca in tara. nu stiu ce sa fac am ajuns fara sa vreau sa tin foarte mult la el. iar el e cam indiferent se pare. nu am incredere in el chiar daca imi spune ce face. si timp cu altcineva sa iasa nu prea are. zicea ca vrea sa ne mutam impreuna iar acum cand sia luat undeva sa stea nu mai bate apropouri. sunt cam in ceata cu relatia asta nu stiu ce sa fac.
daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat? sa continui sa nu. un sfat

4 răspunsuri:
| delisha_5380 explică:

Plus ca se da foarte ocupat iar la telefon vorbim numai cand are "timp" nu nu am vorbit si nici nu am cunoscut pe nici unul din familia lui...doar prieteni. sunt multe lucruri ce le face si sunt foarte dubioase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desparte`te de el. daca nu il intereseaza inseamna ca nu te iubeste. si in plus. u stii legile lor? daca te casatoresti cu el atata iti trebuie. vaii:-ss

| an0nim_8483 a răspuns:

Mda deci o nu mas incurca cu arabii majoritatea au mai multe neveste le bat dupa ce te casatoresti cu ei nu ai voie sa te imbraci nu stiu cum ai o multime de reguli este foarte najpa nu stiu asta cum este dar eu in locul tau daca este si ocupat si noah cum ai spus tu...eu sincer nu as mai vb ca el

e decizia ta baftawinking

| undercower a răspuns:

Pot sa zic un lucru ai grija ca nu te poti baza pe el nicioadata mai bine rupe acum relatia decat mai tarziu cand o sa fie multtttt prea tarziu