E orgolios si nu e prea interesat de tine. Ignora-l, nu-l mai baga tu prima in seama NICIODATA! Si vei vedea ca-i vei trezi interesul, va veni el la tine.Iar atunci cand va veni, sa te porti indiferent, adica sa-i raspunzi in sictir. ca sa vada ca nu poate face ce vrea din tine
Eu cred ca nu mai are interes sa fie cu tine si te evita, neavand curajul sa iti spuna ca vrea sa termine relatia. Vorbeste cu el si scoate-i pe limba gandul care il are in capul lui si ce vrea de la tine.
Pai.poate nu mai tine la tine si nu stie cum sa iti spuna ca vrea sa se desparta de tine.fa-o tu inaintea lui ca sa se simta prost dupa
Sa incepi sa filtrezi cu un alt baiat, poate se trezeste tipu` la realitate.
Nu trebuie sa incepi doar tu discutia. Daca el numai reactioneaza in relatia voastra asta inseamna ca poate nu mai doreste sa fiti impreuna sau poate nu mai are destul timp pentru o relatie. Oricum nu te intrista daca tine la tine va reactiona intr-un final
Daca inainte iti acorda atentie si totul era ok, va intelegeati si la la la, inseamna ca e ceva la mijloc. Ori i-ai gresit tu cu ceva si vrea sa fie mai indiferent, sa fie mai distant, pentru o perioada, ori magia dintre voi doi, din perspectiva lui, a disparut si nu te mai considera atragatoare etc.
Ai vorbit cu el? Cel mai bine e sa vorbesti cu el, sa il intrebi de ce e sec, de ce s-a schimbat, de ce nu aprinde niciodata o discutie si sa-l rogi sa fie sincer. Insista, daca iti zice "sunt doar ocupat", intreaba-l cu ce, si insista sa fie sincer, insa ai grija sa nu fi prea sufocanta si sa pui prea multe intrebari.
O alta idee ar fi sa flirtezi cu un alt baiat, in limita bunului simt, astfel incat sa-l trezesti pe prietenul tau; daca tine la tine si nu e prea mandru de persoana lui, se va schimba... insa exista riscul de a-ti da papucii. :-)
Sper ca ti-am fost de folos si ca totul va fi bine intre tine si prietenul tau.
O zi buna,
Pa, pa!
Rasplateal cu aceiasi moneda!
Crede-ma functioneaza, adica daca tine la tine cu adevarat si te iubeste va merge.
Eu zic sa te uiti la alti baieti cand esti cu el si atuci el isi va dea seama ca tu te-ai plictisit de el si iti va spune tot ce are pe suflet. sper ca te-am ajutat.Pa!
Mutubal întreabă: