| sabyqueen15 a întrebat:

deci am sa va spun o poveste mai lunga si va rog sa ma ajutati. Deci anul trecut imi placea de un tip Alex dar fostul meu inca ma placea. Si am facut un plan cu Alex sa il pacalesc pe fostul meu ca sunt impreuna cu Alex ca sa il facem gelos. Si eu cu Alex vorbeam pe Messenger foaaarte mult si ne trimiteam foarte multe inimi si eu ii aratam fostului meu convorbirea mea cu Alex si am reusti sa il facem extrem de gelos. Dar faza nasoala era ca Alex o luase doar ca pe un joc si eu ma simteam in al 9 lea cer ca be trimitem inimi dar dupa ceva timp m-am certat cu Alex si nu am mai vorbit toata vara. Acum, ca abia a inceput scoala, (si eu cu Alex suntem in aceeasi clasa iar fostul meu e la alt liceu) am vazut ca Alex s-a schimbat extrem de mult si iar m-am indragostit de el(dar de data asta mai mult ca niciodata). Si in fiecare zi, seara, am mers in puburi. Si de fiecare data celelalte fete tot il atingeau subtil si Alex de uita la mine cu o mutra de parca imi zicea Ajuta-ma. Dar azi mi-a luat telefonul si de uita pe poze si a vazut o poza si m-a rugat Razand sa o sterg, iar eu am luat telefonul si am vrut sa o sterg dar el a pus repede mainile lui peste a Le mele si gen m-a atins pe maini si am sters-o amandoi in acelasi timp dar dupa cateva minute mi-a luat telefonul si si-a trimis o poza de santaj. Si eu ma chinui de o saptamana sa il cuceresc dar el nu prea imi da semne. Sau poate nu ma prind eu de ele. Va rog ajutati-ma! P.S sunt a zecea deci sa nu credeti ca sunt o c***a de 13 ani care merge seara in puburi; oricum,

Răspuns Câştigător
| NRazvan a răspuns:

Continua sa te intelegi bine cu Alex, calcati incet dar sigur pe drumul cel bun catre o relatie. Hai sa te invat o chestie draguta sa ajungi s-al saruti. Fa-l dator! Cand sunteti numai voi doi da-i un pupic pe obraz si ii zici ca iti este dator, el te va intreba cu ce iar tu o sa-i spui ca cu un pupic. La un moment dat va interveni o mica competitie care da mai multi pupici si din una in alta, mai un pupic pe coltu guri abra cadabra apare un sarut de la care poate pleca o relatie.

| sabyqueen15 explică (pentru NRazvan):

A trecut o luna si 2 zile si inca nu am reusit...si si-a pus o stare pe WhatsApp gen sa i se dea 2 persoane si el sa aleaga Una de care ii place mai mult si sa zica de Ce nu ii place de celalta pe care nu a ales-o si i s-a dat sa aleaga dintre mine si o fata (concurența mea, ca si ei ii place de el) si a ales-o pe ea si a zis ca nu m-a ales pe mine pentru ca sunt frumoasa la exterior dar urata in interior? Te rog zi-mi cum ar vrea el ca băiat sa ma comport ca sa fiu frumoasa SI in interior, ca dacă as fi si in interior, el chiar ar fi cu mine... te rog ajuta-ma

4 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Foarte inteligenta miscarea ta da a`l face gelos pe fostul folosindu`l pe cel de care iti placea.Te`ai gandit cum se va simti acest Alex, daca te placea si el in acel timp? Poate este doar timid? Pupa`l si tu sa vezi daca se dizolva sau devine efervescent.

| BogdanBz a răspuns:

Cum am mai zis-o pe aici si cu alte ocazii. vorbeste cu Alex si invita-l la o intalnire. fata in fata fa-ti curaj si spune-i ce simti. daca si el simte ceva pentru tine, atunci totul o sa decurga normal spre o relatie. daca el te considera doar un amic, o sa fie un moment ciudat, dar macar afli adevarul si te poti reorienta

| Yon1470 a răspuns:

Daca o persoana te place si tie iti place alt baiat, de regula nu-i bine sa-ti bati joc si sa-l umilesti, facandu-l gelos, pentru ca in viata se intoarce roata si poti ajunge si tu batjocura! Incearca sa fii sincera in sentimente si nu-ti bate joc de oameni.Nu am inteles de ce consideri ca, daca esti in clasa a-10-a si nu ai 13 ani, nu esti o c***a sau de ce ar fi cele de 13 ani.Cat in privinta baiatului, pe care vrei sa-l cuceresti si te si chinui de o saptamana, incearca sa-i spui ca-l placi si ca ti-ai dori sa fiti impreuna.