Pai ai spus ca iti provoaca "a; lerjie"... dc te, mai intereseaza daca chiqar te iubeste sau nu? se pare ca si u mai tii la el daca chiar te preocupa ast5a dupa 2 ani de zile... oricum... flacara odata stinsa nu se mai aprinde...eu zic sa iti vezi de viata ta ca a trecut un amar de timp de la despartire, stii si u ca are prietena... ce naiba mai vrea de la tine? crezi ca o sa renunte la prietena lui pentru tine? daca chiar te voria pe tine, renunta la tipa aia fara sa aiba nevoie de "asigurarea" ca u ramai cu el.asta pe[resupunand ca ar mai vrea ceva serios de la tine, desi ma cam indoiesc...vezi-ti de viata ta ca e mai bine pentru tine!
Asa e in viata, roate e rotunda si se intoarce! Tu ai suferit 2 ani dupa el si acum vine si iti deschide rana? Nu e bine...lasa-l nu il baga in seama... spui direct ca nu mai vrei nimic cu el si ai mai multa grija cu cuvintele vulgare!
Ufff...pai sincer si daca te mai iubeste oare ce mai conteaza? incearca sa-l uitzi nu vb cu el ignora`l nu`i mai spune nimic nici macar cuvinte vulgare... spune`i ca a spus ce a avut de spus acum 2 ani acum nu te mai intereseaza nimic cand ai vrut sa-l ascultzi nu a vrut el sa vb acum ...nu mai ai nevoie de nimic de la el...
Nu este iubire. Este posesie. Este ura. Probabil ca vrea sa isi bata joc de tine si viata ta. Este un tip periculos, din tagma celor care si omoara. Ai grija. Daca este nevoie du-te la Politie.
Daca chiar asa de mult te deranjeaza de ce iti mai pasa ce sentimente are pentru tine? eu cred ca in adancul sufletului il mai iubesti.si cat despre el...nu stiu ce sa zic.parerea mea e ca si daca ii trebuie impacare...si-a dat seama cam tarziu ca te iubeste.