El te place si pe ea o uraste k va despartit. posibil acum vrea sa isi bata joc de ea si sa te faca grloasa sa te impaci cu el. zici bine ce zici chiar asta vrea sa te faca geloasa. daca nu il iubesti daca il iubesti asta nu stiu. daca il iubesti impacate cu el daca nu lasa-l sa faca ce vrea.
Ce e asa complicat? el s`a certat cu aia si a zis ca pana se impaca cu ea sa umble cu alta(cu tine) si s`o faca geloasa. apoi s`au impcat si gata te-a lasat pe tine.dar n`am inteles ceva.tu te combini cu orice fraier care`ti iese in cale?
Fff complicaaat! ce ar fi sa-ti gasesti si u unul si sa-l lasi pe macho asta in ale lui! sa se de-a la toate! cel mai bine! relatie ok cu el nu o sa ai k se baga prietena lui.asa k.gaseste-ti altu.
Ce complicat. probabil te place, dar nu vrea sa complice acum cu o noua relatie. Si presiunile din partea iubitei sau cum spui u a fostei l-au pus intr-o situatie dificila, probabil nstie ce vrea si de o relatie mai serioasa nici nu putem vorbi.
Eu consider ca nu va place pe nici una si baietii din ziua de astazi sunt foarte "smecheri"...ei vor sa se dea mari ca au o iubita "buna" si vor sa atraga fetele in patul lui...nu ar trebui sa il mai bagi in seama si sa il ignori total. sper ca te-am ajutat