| simona4you a întrebat:

Buna deci am si eu o intrebare., Saptamana trecuta(luni)m`am kombinat cu un baiat de la mine din scoala(17 ani)eu(14 apr.15).,, eu stiam ca el este impreuna cu o alta fata dar el a zis ca nu mai este impreuna cu ea pentru ca a vazut-o cand s-a sarutat cu altul in plus si eu am vazut ca ea se tot tinea dupa el. ok marti cand am mers la scoala am stat cu baiatul asta(fiind impreuna cu el)ne-am sarutat...ne-a vazut si tipa aia ca suntem impreuna ok.seara el m`a sunat am vb nu stiu ce si dupa aia ma suna cineva cu numar ascuns si mo intrebat daca sunt impreuna cu baiatul respectiv.bine si i-am dat de inteles ca da si mi-a zis sa il las in pace si eu am ajuns sa ma cert cu ea(de fapt era ``fosta`` lui prietena)ea mi-a zis ca o sa ii zica ca eu m`am sarutat cu altul, ca imi bat joc de el etc. dupa aia el mi-a trimis sms sa raman cu baiatul ala cu care m`am sarutat dar eu nu m`am sarutat cu nimeni. dar ideea era ca tipul ala a vrut sa ma sarute dar eu nu am vrut si in plus a vazut si el asta, dar ideeile astea i le-a bagat fosta lui prietena in cap cu care se pare ca acum s-a impacat. ok dar se pare ca baiatul asta(ex-ul meu)se tot baga in seama cu mine dar eu il ignor complet iar ieri m-a intrebat cica daca poate sa vina la minelaughinglaughingsi a vorbit cam urat despre tipa cu care ``este``impreuna```sincer eu una cred ca el s`a impakat cu aia ca sa ma faca pe mine geloasa dar nu reuseste.in + de ce vb asa de urat despre ea? si de ce se tot da pe langa mine? ce ziceti? ma place? si se mai da pe langa o prietena, si colega de-a mea cu care inainte sa fiu eu impreuna cu el nu avea nici o tangenta.eu zic ca vrea sa ma faca doar geloasa voi ce ziceti? fwnditsza:*:*

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

El te place si pe ea o uraste k va despartit. posibil acum vrea sa isi bata joc de ea si sa te faca grloasa sa te impaci cu el. zici bine ce zici chiar asta vrea sa te faca geloasa. daca nu il iubesti daca il iubesti asta nu stiu. daca il iubesti impacate cu el daca nu lasa-l sa faca ce vreawinking.

6 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Ce e asa complicat? el s`a certat cu aia si a zis ca pana se impaca cu ea sa umble cu alta(cu tine) si s`o faca geloasa. apoi s`au impcat si gata te-a lasat pe tine.dar n`am inteles ceva.tu te combini cu orice fraier care`ti iese in cale?

| DNSK a răspuns:

Fff complicaaat! ce ar fi sa-ti gasesti si u unul si sa-l lasi pe macho asta in ale lui! sa se de-a la toate! cel mai bine! relatie ok cu el nu o sa ai k se baga prietena lui.asa k.gaseste-ti altu.

| serendipity8300 a răspuns:

Ce complicat. probabil te place, dar nu vrea sa complice acum cu o noua relatie. Si presiunile din partea iubitei sau cum spui u a fostei l-au pus intr-o situatie dificila, probabil nstie ce vrea si de o relatie mai serioasa nici nu putem vorbi.

| MariiLetz a răspuns:

Sunt 2 zdrente...lasa-i in pace straight face

| Ioanaa1796 a răspuns:

Eu consider ca nu va place pe nici una si baietii din ziua de astazi sunt foarte "smecheri"...ei vor sa se dea mari ca au o iubita "buna" si vor sa atraga fetele in patul lui...nu ar trebui sa il mai bagi in seama si sa il ignori total. sper ca te-am ajutat

| simona4you explică:

Imi place de el dar nu il iubesc si i-am ziso si lui