| sskrillex96 a întrebat:

Deci, am si eu problema sa zic asa... Am fost impreuna cu o fata 1 an jumate si la un moment dat relatia noastra s-a terminat ca orice relatie, nu tine niciodata la infinit. Asta din cauza ca nu ne mai intelegeam, o zi ne iubeam maxim iar in alta zi ne certam din te-miri-ce, asta deja era "lege" la noi... Si, de atunci a trecut un an, eu am mai avut vreo 2 relatii, si ea la fel, da eu nu stiu ce se intampla de nu trece o zi sa nu ma gandesc la ea si la ce a fost candva...adevaru' ar fi ca acum in sufletu meu am mai multa iubire pt ea decat am avut vreodata. Si ma tot intreb ce e de facut?! Eu vorbesc in fiecare zi cu ea, suntem cei mai buni prieteni acum, imi trimite mereu mesaj cu "ce faci?", ba imi spune cate ceva ce a mai facut sau a "patit", ba o poza cu ea, nici nu stiu ce sa cred ca inseamna asta. Ma intreb daca ar mai putea fi ceva intre noi! Pentru mine asta e ceva la care pot doar sa mai visez sad... Nu am tupeu sa ii spun nimic deoarece eu cred si sunt destul de sigur ca ea nu ar spune nimic si am schimba subiectu incepand sa vorbim despre altceva ca si cand nu ar fi auzit ceva... Mda...am zis cam multe... Poate sa imi spuna vreo fata ce as putea face in situatia asta?

3 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Intreab-o daca vrea sa iesiti in oras.
Si acolo sa pregatesti totul: lumanari pe masa(sa luati cina), o bratara sau ceva semnificativ pentru ea, iar la final o intrebi daca vrea sa fie din nou iubita ta

| AdriStefi13 a răspuns:

...dar fata in fata va intalniti?

| Annie186 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea deschis si despre asta, spune-i ce simti, descarca-te. Daca si ea simte la fel? Stii cum se zice, 'Incercarea moarte n-are'. E clar ca inca o iubesti, incearca sa ii spui, poate ai noroc. Bafta!