anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am stat cu un coleg.Am stat o luna.Iar apoi ne-am despartit pentru ca avea el nervi ca, cica era nervos ca, nu l-am bagat in seama.Dar nici el nu ma baga in seama. Apoi dupa cateva zile ne-am impacat... Apoi iar nu m-a bagat in seama deloc si zicea ca nu vrea sa afle nimeni ca suntem impreuna iar..Acum cateva zile m-am despartit eu de el..Si apoi face ca "hai te rog sa fim iar impreuna."si chestii de-astea banale."Ca numa acum am observat cat de mult te iubesc".
Cum se zice "Nu-ti dai seama cat de mult tii la cineva pana nu-l pierzi" (sau ceva de genu).
Apoi un baiat bucuros ca, insfarsit sunt single..Isi incerca' norocu' iar.(Tin sa zic ca, inainte sa stau cu colegu' a vrut sa stea 'baiatu' asta cu mine)
Si am iesit cu 'baiatu' (nu dau nume) Si a fost super okei.♥
Dupa colegu am plans mult...Dar acum nu stiu ce sa fac...
Imi place de "baiatu".E gen bad boy dar apoi e chiar foarte de treaba si sensibil.Dar faza e ca, el da like-uri la fete pe facebook si asta ma face geloasa chiar daca nu-s cu el.

Ar fi bine sa stau cu 'baiatu' daca o sa vrea?
Chiar dupa doar cateva zile de la o alta despartire?
Sau nu?
Fundă

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ciudat, ce vârstă aveți?

| GeorgyGirl a răspuns:

Ar fi bine

| SyndicateX a răspuns:

Deci ala care zis ca vrea sa fie cu tine dar nu vrea sa afle lumea nu vrea ceva serios de la tine poate vrea doar sex si atat probabil mai avea o relatie si de aceea nu vroia sa se afle ca umbli cu el.

| MEAmy a răspuns:

"In dragoste si razboi totul e posibil". In dragoste, nu conteaza ce e bine sa faci si daca e bine sa fii cu o anumita persoana. Daca tu il iubesti pe 'baiatu' nu are rost sa astepti, doar pentru ca tocmai te-ai despartit de o persoana care nu facea decat sa se joace cu tine: acum suntem impreuna, acum nu mai suntem. Sper sa faci o alegere buna pentru sufletul tau!winking Si. iti tin pumnii! happy :* Funda? puppy dog eyes

| xKore a răspuns:

Mai stai si tu o saptamana, limpezesteti mintea, vezi cum se mai comporta fostul tau prieten si dupa aceea poti sa decizi.

| lory172 a răspuns:

Eu zic ca nici un sfat nu conteaza asa de mult..eu zic sati asculti inima.k ea stiee ce e mai bine pentru tine incearca sa numai ceri sfaturi k ei nu simt ce simti u cel mai bine e sa iti asculti inima si vei avea mereu de castigat:X alege-l pe cel care crezi u k este bun si ar putea sa te faca fericita...nu te mai uita inapoi..priveste inainte si tine mereu capu sus..ai incredere in tinehappy sper ca ti-a fost de ajutor