| Mihaa22 a întrebat:

Buna.
Deci am un coleg la munca care mi-a devenit simpatic și probabil și eu ii sunt simpatica.
De fiecare data când are puțin timp liber vine la mine, ma ia in brate, ma pupa pe frunte/obraz laughing
Problema e ca ne știm de foarte puțin timp și deja o da cu "te iubesc" și chestii de genul.
Adică e dubios, zic eu.
Asa abordează băieții fetele când vor doar o aventura sau care-i faza? Cum sa iubești un om in câteva zile?
El zice ca vrea ceva serios dar am niște dubii laughing
Păreri?

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Suna mult prea lipicios, n as accepta asa ceva, mi ar produce scarba. Eu sunt de parere sa fugi de el.

| Mihaa22 explică (pentru Miruna333):

Credeam ca sunt eu ciudata
Am acelasi sentiment deși nu mi-a făcut nimic rau și nu mi-a spus nimic sa ma supere, ma simt vinovata laughing)

| Miruna333 a răspuns (pentru Mihaa22):

Nu ai de ce, e pur si simplu comportamentul luilaughing) yuck

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te vrea doar la pat. Nimic mai mult.

| Drimmero a răspuns:

Poate e doar atras, indragostit de tine, sa te iubeasca e deja prea mult in cateva zile, iubirea apare in timp, nu asa de pe o zi pe alta.

| LoveSleep a răspuns:

Mama, astia care vor sa agate colege de munca sunt ultimii oameni.

| ywar a răspuns:

Urla duda-n el.
Nu te incurca cu colegi de serviciu: vor afla si serviciile secrete. Nu te mai spala toata Dunarea.

| anonimuIl a răspuns:

Cel mai rapid timp în care pot să facă sex 2 tineri care s-au plăcut enorm imediat cum s-au văzut poate să fie și de maxim 2 ore.

| anonimuIl a răspuns:

La voi deja a trecut destul timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa te placa, chiar sa se fi îndrăgostit de tine.

| user0010 a răspuns:

Și eu te simpatizez mult, mult tare.

| Bogdanel27 a răspuns:

Sunt multi care se îndrăgostesc la prima vedere. E posibil să te placă (iubească) cu adevărat sau doar vrea o relație fără "obligații"