| Elena_9796 a întrebat:

Buna!
deci.am un prieten de 7 luni sh jumate...
eram innebunita dupa el dar el era asa ...indiferent...[stiu ca ma placea]
noi suntem vecini de mici.de cand ne-am nascut practichappy
deci.eu tineam ff mult la el...
faza e ca el. nu stiu e copilaros.
ff copilaros.
nu ne sarutam decat la plecare. nu stam nici imbratisati. dar stiu sigur ca ma place. dar nu stie sa`si arate iubirea.si isi aranjeaza cuvintele intr-un mod astfel incat eu cred ca m`a jignit.nu gandeste cand zice ceva.
pe mess ma baga in seama f tarziu...
ce sa fac?
ca sa se schimbe.
eu nu stiu acum daca il iubesc sau nu.
ajutati`ma va rog
avand in vedere ca eu am 13 anibatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

Buna! Nu te lua dp parerile celorlalti, eu am 14 si am prieten de 1 an, faza e ca nu conteaza varsta, cat despre problema ta...se par ca el e ft timid, nu stiu daca e cel mai bun sfat dar incearca u sa faci ce ti-ai dori sa faca el[sa-l iei u in brate, sa-l saruti mai des.etc] pentru ca dk vede ca iti plac toate chestiile astea va incepe sa le practice si el, macar de dragul tau, daca intr`adevar te place:*! SucCes!

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu zic sa iti vezi de scoala, nu de baieti...ca de astia o sa tot ai timp! Burta pe carte!

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Esti prea mica pentru,, iubire"winking

| doraz a răspuns:

Va stiti de mici? acum esti si mare rau! mai bine vorba lui @floom vezi-ti de scoala.

| fsdfdsfdsf a răspuns:

... poate e mai timid'. si eu sunt timida, dar tinand cont ca este baiat probabil ar trebui sa fie mai curajos. abordeazal cumva, incearca imveselesti atmosfera incat sa se simta in largul lui >:d

| Elena_9796 explică:

Pai nu vreau sa il imbratisez eu sa-l sarut etc.
nu e stilu meu...
as vrea sa se prinda el de toate astea.
cum adica mai mult curaj?raised eyebrows
ce sa fac adica?

| anca_3211 a răspuns:

Hmmm. asta e p tactica de a lui. Incearca sa il abordezi cu mai mult curaj, draga mea!

| frumusetze a răspuns:

Pai... poate carezi ca te iubeste pentru ca asta vrei tu sa fie...
incearca tu sa fii mai indrazneata, impratiseaza-l saruta-l daca el e timid... poate iti va reusi! Bafta :*