Parerea mea este sa mai astepti cateva zile pana sa vorbesti cu ea ca s-ar putea sa isi dea seama ca tu ai pus intrebarea aceea pe ask, ai putea sa te baggi in seama cu ea prin ai multumi de like-uri iar apoi o poti intreba diverse lucruri despre scoala, ia-o usor, nu te grabi, mai inati trebuie sa va cunoasteti si voi iar apoi sa ii spui ce simti pentru ea, gandeste-te ca ea poate e mai timida si ii e teama sa accepte sa fiti impreuna, mai ales ca nu te cunoaste. Parerea mea, eu una asa am patit, asa am ajuns sa am o relatie de 2 ani cu iubitul meu si a functionat :* Bafta! :*
Ar trebui sa vorbesti cu ea in realitate.Ai putea sa gasesti niste prieteni comuni si sa va intalniti undeva, iar acolo ai putea sa o cunosti mai bine decat pe facebook.
Mai asteapta o zi doua. Apoi o poti intreba.
Ii spui ca ai vazut-o prin liceu si iti place de ea. Si vezi ce zice.
Curaj!
Poti sa mai astepti putin timp, si apoi s-o bagi tu in seama.Si vezi cum reactioneaza, si cum iti raspunde atunci cand o bagi in seama.Si daca ti se pare ok atunci cand vorbesti cu ea, poti sa-i spui ca iti place de ea.Si poti s-o bagi in seama cu pretextul ca ai vazut like-urile de la ea, si ca ii multumesti.
AlexEjmecheru întreabă: