In primul rand,fara sa te superi pe mine,nu o spun cu rautate,dar nu mi se pare deloc ok sa-i controlezi telefonul,fiecare are nevoie de intimitatea lui,ca sa zic asa.
in al doilea rand,daca zici ca ai trecut deja de varsta acelor jocuri copilaresti,ce rost mai are sa-i faci semne pe gat,practic "sa-l insemnezi"?
daca zici ca el are afaceri,si nu mai stiu ce,ia gandeste-te un pic,cum s-ar prezenta in fata partenerilor lui de afaceri cu acele semne pe gat, sau in fata cunoscutilor?
crede-ma stiu ce vorbesc, desi sunt fata, la un momendat s-a intamplat sa am si eu niste astfel de semne pe gat si iti dai seama ca nu mi-a picat deloc bine sa stau cateva zile cu ele asa, pana mi-au trecut.deci clar,nu-i mai face astfel de semne!
inca ceva,daca el te iubeste,clar,nu te va insela.
insa,acorda-i si lui libertatea de care are nevoie orice baiat,nu-l mai suna non-stop,poate are treaba,lasa-l ca daca intr-adevar te iubeste, te cauta el!
sper sa nu te superi pentru parerea mea, nu ti-am zis-o cu rautate! am vrut doar sa-ti dau un sfat!
apropo, cati ani aveti, si tu si el?
Draguta, ma impresioneaza in primul rand calitatea superioara a firului epic... O fi varsta de vina. Si pentru asta spun Chapeau! Doamna
Nu-s aici sa risipesc versuri si rime de iubire, caci pe acest site sunt considerat un dur... Voi spune insa asa:
Cu cat frica ta de a fi inselata este mai mare cu atat probabilitatea va fi mai mare si mai accentuata. Se spune ca nimic, absolut nimic nu este sigur in aceasta existenta cu exceptia unui lucru: intr-o buna zi ne vom stinge si vom lasa in urma ceva, speram [frumos]
Prin urmare dorinta ta de a nu fi inselata e legitima dar nu avea certitudini, cacai juramintele sunt facute sa fie incalcate.
-"Nu m-a sunat! nici azi nici ieri" - Barbatii sunt evident vanatori. In trecut ei ieseau din pestera, se luptau cu animalele pentru a procura hrana si a o duce comunitatii din care faceau parte ori "familiei". Toti barbatii sunt vanatori? Evident "da" raspicat numai ca unii se opresc unde trebuie; altii sar parleazulsi lucrurile devin pe jumatate un mic razboi.
Nu vreau sa zic decat atat - Ai incredere. Barbatul care iubeste o femeie cu toata fiinta lui se intoarce - Parce cu'on revient toujours vers son premier amour.
eu te sfatuiesc sa fii calma si sa ai incredere in el, e primul semn de iubire al unei femei. Partea cu lasatul sa cauti in telefon nu mi se pare normala si e putin amendabila in opinia mea. Nu vreau sa spun mai multe ca iar se "incontreaza in contra mea" comuniatatea si gasesc mesaje private sa ma potolesc si sa nu mai fac pe desteptu'
Iti doresc ganduri limpezi!
Cred ca tu cam exagerezi cu sunatul si telefonul, daca deja iti permite sa te uiti in mobilul sau, inseamna ca nu ascunde nimic si te iubeste. Daca te iubeste cu adevarat nu te va insela, deoarece nu va dori sa se repede istoria din tecut si daca plinge cu tine deacum e dovada ca nu vrea sa te raneasca si sufera el odata cu tn...ashai, cu cit iubesti mai mult, cu atit nu poti vedea prs respectiva suferind.
beausingurlamasamea întreabă: