| RenataGrandeLove a întrebat:

Deci azi am cam avut probleme la scoala.Va rog mult sa ma ajutati.Am 13 ani, sunt in clasa a 7-a.Mie imi placea de un baiat din clasa,iar el tot imi punea mana pe fund,pe sani, si pe alte parti ale corpului.Intr-o zi l-am chemat sa vorbim si l-am intrebat de ce face lucrurile alea.El a zis ca e ceva normal la varsta noastra, ok.Si tot incerca sa imi bage mana pe sub bluza intr-un fel...si apoi mi-a zis ca daca zic ceva la diriginte o sa imi faca cv...in fine... apoi mi-a luat mainile si m-a pus sa il ating asa...mneh...mie sincer..nu pot sa spun ca nu mi-a placut pt ca il iubesc. Apoi eu am fost de servici,el ca de obicei s-a dus la baie si m-a tras dupa el, a vrut sa facem cv...mnam.si e zis ca e cv normal la varsta noastra,m.a rugat frumos,dar mai pe vrute,mai pe nevrute, am facut-o.Da.La 13 ani! WTF?! Am doua prietene f bune,el nu ma lasau sa plec, m.au obligat sa le spun totul,dar el tot se baga, avand grija sa nu cumva sa le spun cv.Dar le-am spus deja.Si mai am doi baieti prieteni buni care m.au ajutat sa trec peste oarecum Totul s.a intamplat chiar.azimPrietenele mele cica s.au dus sa.l bata,el se facea ca ii e frica oarecum... apoi i-a zis unui baiat:,Toate fetele m-au batut azi inafara de ea!(adica eu)" Si mi&a zis:,,Bravo!"Apoi ca sa imi aminteasca,a zia:,, Ea stie ca daca spune ceva si-o ia."Si azi a venit mama lui la scoala si mi-a dat cu palma la fund in fata lui maicasa si ea nu a zis nimic.Intrebarea mea e:Cum sa ma comport maine la scoala in preajma lui? Vreau sa se vada ca nu m.am simtit bn...va rog!

FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| evelinna01 a răspuns:

Ok din ce ai povestit sa inteleg ca nu-ti convine situatia in care te aflii cu el, da? Insa pe de alta parte ti-a convenit, altfel nu te duceai la baie cu el si nu faceai nimic cu el. Tipai si tot scapai. Trecand peste, daca vrei ajutor, apeleaza la parintii tai, sunt singurii care te pot ajuta. Dar daca afla si ca ai facut prostioare cu el de buna voie... Intelegi unde e greseala ta, nu? Nu trebuia sa ii faci pe plac! Nu avea ce sa-ti faca. Si puteai apela linistita la ajutorul dirigintelui ori la familie pentru ca erai complet nevinovata. Acuma insa situatia e foarte delicata. Incearca totusi sa vorbesti cu ai tai.

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Sa te comporti ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.

| Oana92 a răspuns:

Eu nu prea am priceput ce ati facut. Sex, te-a pipait, te-a sarutat, ce anume? Si nu intreb din lipsa de imaginatie, ci pentru ca daca ai facut sex si nu te-ai protejat e posibil sa ramai cu consecinte.

Pe de alta parte, nici tu nu esti prea hotarata. Daca nu iti place ce iti face vorbeste cu parintii, cu diriginta, cu un profesor, etc.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Deci daca ce povestesti e adevarat eu sunt perplex. nu prea pot sa ti dau niciun sfat. sper doar ca v ati protejat cand ati facut-o.

| Armenianeek a răspuns:

Fată, tu n-ai de zis nimic nimănui? Mă refer la părinți, diriginte, în orice caz un adult.
Bine că te pui să bați toba pe la colegi că te-o *** băiatul X din clasă.
Cea mai mare greșeală a fost oricum a ta, fiindcă ai stat ca curca să ți-o tragă ăla-n baie. Acum suportă consecințele.
Tu nu rezolvi nimic că îi arăți că nu îți convine situația, iei o măsură, în primul rând cu tine, fiindcă automat vei fi catalogată și bârfită-n toate părțile în școala ta.
Crede-mă pe cuvânt că lui nu-i pasă de tine, fiindcă dacă o făcea decurgea la gesturi finuțe, mici cadouri...ma rog, lucruri adecvate pentru vârsta voastră, nu gesturi perverse și, colac peste pupăză să te tragă și înbaie.
Fraieră ai fost tu că nu ai reacționat pe moment să te opui.

| Yustinn001 a răspuns:

Rlly? Ai cea mai tare educație. Dacă tu ti-ai tras-o la 13 ani, la 15 ce faci? Liceu sau strada? În fine, te-a vazut mai înceată la minte și o vrut să nu mai fie virgin. Copilași. Au au. Baftă cu asta.