Cred ca mai intai ar trebui ca sa te imprietenesti cu el sa va cunoasteti mai bine, iar apoi dupa cateva saptamani sa vezi ca amandoi o sa fiti indragostiticrede-ma iti spun din propie experientaSucces si poate ajungi ca mine(adica sa fiti impreuna)da nu 2 saptamani cat am fost eu si cu baiatu asta voi doi sa fiti o luna...sau chiar mai mult
@madytzzza chiar m-a impresionat povestea ta imi aminteste de minepacat ca noi doi suntem despartiti...bafta
Parerea mea e ca ar trebui sa te cunosti mai bine cu el sa vorbiti pe mess etc pana la faza in care sa ii zici ca il placi. dupa cum imui descrii situatia si el te place pe tine asa ca o sa faca primul pas cu siguranta eu zic sa mai astepti putin:*
Eu cred ca daca tu il placi sa ii spui ...pentru ca am dedus din ceea ce ai scris ca e cam rushinos, iar daca ii vei spune ca il placi nu e nimic grav
bafta
Deci...eu si cu el ne cunoastem de mai demult.pentru ca mai vb cu el cand venea la mine in clasa.doar ca nu stiam cum il cheama si nu stia cum ma cheama. Eu as vrea sa vb cu el cat mai repede pentru ca il plac...
Cunoaste. l mai bine, da. te pe langa el.
peste o saptamana in weekend fal sa te invite in oras.
sau poti si tu, dar banal, sa nu para ca esti disperata, gen: hai pe afara
Succes :*