Ei,acum o sa-ti vina!
Pregateste tampoane,sa ai si in geanta la scoala si acasa,mereu la indemana.
La inceput vei avea parte de o scurgere maronie,nu te ingrijora e normal,pe urma va deveni rosu aprins.
Posibil sa nu-ti vina regulat,adica in fiecare luna,are nevoie de sase luni,pana la un an,pana corpul tau se va invata cu "noua ordine".
Vorbeste cu mama ta, va fi bucuroasa sa-ti explice si sa te ajute sa intelegi ce ti se intampla.
Nu neglija igiena intima, schimba des tamponul si bun venit in lumea celor mari!
Mult noroc!
Da...Sa nu te sperii daca nu iti va veni imediat,sau daca iti intarzie putin, pentru ca e normal la inceput.
Sa iti pui un absorbant ceva pe chilot, pentru orice eventualitate.
Ins ca o sa-ti vina in curant maine poimaine :-ss puneti un tampon de zi pe chilot sar puutea sa-ti vina :*
Am fi misogin sa mi spun sincera parerea acum. Nu, glumesc. Mai mult ca sigur ti a venit sau urmeaza sa ti vina...
Salut am vrut sa iti spun ca da ti-a venit ciclul in primele luni vine mai maroniu iar in timp o sa iti vina de culoarea sangelui ti-as recomanda sa folosesti tamnoane dar pentru inceput foloseste tmpoane discret cu cutie albastruie spre vrede iar mai tarziu always
Buna! pata maronie e o prevenire (atentionare ca iti va veni)asa mi-a venit si mie la inceput primele 2 luni apoi vine rosu ca sangele.
S-ar pute sa-ti vina tot acum sau sa-ti vina urmatoarea luna ca in prima luna nu vine decat ff putin
Oricum, fi prevazatoare si ia-ti niste absorbante, sau cerei mamei tale (ar fi bine sa ii spui si ei)
Oricum, 100% e ciclu pentru ca esti prea mica sa faci infectii de acum, poti sa iti iei absorbante din gama :discrit, charfree, sau cele pe care le folosesc eu de cand mi-a venit always! o zi buna!
Depinde ce fel de culore era daca era un moro inspre rosu e ciclu daca nu ai dat alarma la chiloti