Mie imi pare ca ai facut o afacere proasta. Daca e atat de speciala cum spui tu, de ce nu incerci sa o recuceresti si sa o pastrezi?
Daca vei spune ca ai gresit enorm fata de ea, ai fi uimit cate poate o fata ierta.Trebuie doar sa ai curaj si sa-i demonstrezi ca stii ce vrei.pa
Ca sa uiti de ea trebuie sa suferi e ceva normal sa stii si apoi vei fi mai bine mai fericit dupa cateva luni garantez ca vei fi cu altele.
Mda.chiar daca incerci sa o uiti nu poti pentru ca ea este in jurul tau si exact atunci cand o vezi iti vine sa te duci sa o imbratisezi si sa ii dovedesti ca o iubesti.chiar daca nu te aproprii de ea pentru ca tu tii prea mult la ea nu poti sa uiti asa de usor si din cauza asta ai facut cea mai mare greseala pentru ca te-ai despartit de asemenea fata
La toata lumea se intampla asta, trebuie sa te impaci cu gandul ca s-a terminat si sa mergi mai departe, sau daca este asa importanta pentru tine incerca sa o recuceresti, iar daca vrei sa o uiti incearca sa nu stai singur, iesi cu prietenii, discuta cu alte fete si spune i unui prieten apropiat tot ce simti pentru ea, adica spune i tot ce ai pe suflet si asa te mai descarci, sper sa ai un preten care sa te asculte succes PS:nu i ultima fata daca esti tanar stai linistit ca o sa ai parte de inca multe iubiri
Si eu trec prin asa ceva acum. sincer o iubesc enorm de mult.-am certat cu ia din nimic toata.am amenintato ca ma omor si am decis sa nu mai rasp la tel daca va suna macar o saptamana sa stea cu frica in san, oare fac bine? i-am schimbat parolele la mess.la chaturi fara sa stie ia.este o fata f incapatanata.adica sunt sigur ca ia nu va inverca sa sune sau sa dea mesaje decat atunci cand va vedea ca nu poate intra pe mess si pe alte chaturi... vreau sa o uit intr-o saptamana sa o fac sa sufere cum m-a facut si ia pe mine tmp d 6 luni. dupa aia o sa ma inpak cu ia si o sa o las insarcinata si ii dau papucii.ca sa vada ia ca eu nu sunt fraierul ei.o las insarcinata si dupa aia nu mai vb cu ia deloc.j atunci o sa isi dea seama ca a venit ziua sa sufere ia. multumesc.nu sunt baiatul care sa sufar sa nu platesc cu aceiasi moneda
Frate. Femeile trebuie sa le schimbi ca sosetele . Am trecut si eu prin multe, si chiar nu are rost sa suferi dupa ele. Stai linistit.ca vin altele
Mutubal întreabă: