| zuzu398 a întrebat:

deci ca toti baietii ma o problema cu o fata. Ea stie ca o plac si tot vorbim una alta, numai ca mno pnm cum se mai intampla odata e super ok cand vorbim da se mai intampla sa fie ceva gen da ok n-am chef de tine adc asa mi se pare mie ca uneori cand vorbim imi da raspunsurile prea sec mi-a zis si ea ceva gen ca ma place[ea nu a mai avut prieten pana acum si ce mi-a spus a fost ceva in genul nu am sa te ranesc si nu o sa imi bat joc de sentimentele tale(asta mi s-a parut un refuz) si dupa mi-a mai spus ca ii sunt drag si ii sunt langa inima] da nu imi dau seama care ii problema. Nu ca ar fi prima data cand imi place de o fata sau sa am o prietena da la ea parca e altfel adica la altele daca vedeam ca o lalaie renuntam una doua la ea nu-mi vine sa cred ca vrobesc de aproape o luna cu ea de cand ne-am cunoscut si nu am facut mai nimic deosebit. Voi ce parere aveti? astept pareri din partea fetelor

3 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

*Brofist*. Macar nu am numai eu problema asta happy. Ignora-o. Poate isi va da seama ca ii place compania ta.

| Danysan a răspuns:

Parerea mea e ca nu te place si te-a refuzat intr-un mod politicos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mna. te bate româna, nu prea înţeleg ce ai vrut să spui.