Dupa parerea mea, sa ai par pubian cand faci dragoste/ sex e de toata jena, in sensul ca atunci cand iubitul va dori sa-ti faca felatie ( sex oral) o sa dea de parul ala care cred ca-l va incomoda din toate punctele de vedere. Sfatul meu : epileaza-te!
Parul pubian trebuie ras, indiferent daca ai sau nu viata sexuala. Pur si simplu nu este igienic. Gandeste-te ca parul ala reprezinta un mediu bun pentru tot soiul de bacterii, ca sa nu mai spun ca favorizeaza aparitia anumitor mirosuri neplacute. E total scarbos.
Ba este igienic sa nu il tunzi, de aia creste acolo, sa apere de microbi, praf. La fel ca sprancenele, te apara de sudoare. Dar e scarbos sa stai cu fofi in sus, asa ca. epileaza-te. Toate femeile fac la un momen dat in viata o boala gen candida sau cistite etc.
Hmmm ...mai bine-l intrebi pe partener. Daca esti rasa, si lui nu-i place, cu siguranta nu ti va spune, de rusine sa nu te simti jignita. Intr-o relatie, daca se vrea de durata, comunicarea este foarte importanta.
Bafta!
Eu as prefera o fata cu par pubian, dar nu de 5 cm, sa fie ras in jurul vaginului, dar sa ai o forma, de exemplu un triunghi sau o linie, nu mi-ar place ras de tot