| CristinaABC a întrebat:

Buna,deci cand imi voi incepe viata sexuala, o sa-mi fie rusine de parul pubian.il voi da jos desigur? voi cand v-ati inceput viata sexuala ati avut par pubian? cum v-ati descurcat nu va ii era rusine?

11 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Da-l jos, este inestetic.

| Sesci a răspuns:

Dupa parerea mea, sa ai par pubian cand faci dragoste/ sex e de toata jena, in sensul ca atunci cand iubitul va dori sa-ti faca felatie ( sex oral) o sa dea de parul ala care cred ca-l va incomoda din toate punctele de vedere. Sfatul meu : epileaza-te! happy

| Alcyon a răspuns:

Parul pubian trebuie ras, indiferent daca ai sau nu viata sexuala. Pur si simplu nu este igienic. Gandeste-te ca parul ala reprezinta un mediu bun pentru tot soiul de bacterii, ca sa nu mai spun ca favorizeaza aparitia anumitor mirosuri neplacute. E total scarbos.

| iulia_7948 a răspuns (pentru Alcyon):

Ba este igienic sa nu il tunzi, de aia creste acolo, sa apere de microbi, praf. La fel ca sprancenele, te apara de sudoare. Dar e scarbos sa stai cu fofi in sus, asa ca. epileaza-te. Toate femeile fac la un momen dat in viata o boala gen candida sau cistite etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punctul meu de vedere epileaza-te.Asta este cea mai buna idee.Nu ti-o zic cu rautate dar nu-i va placea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Personal prefer la femei fara, sau eventual foarte scurt, insa recomand sa iti intrebi partenerul. Am avut colegi in facultate care preferau femeile cu par pubian in defavoarea celor epilate. Deh, multe case si fiecare cu piticii lor pe acoperis...

| 1DeadMemories a răspuns:

Hmmm ...mai bine-l intrebi pe partener. Daca esti rasa, si lui nu-i place, cu siguranta nu ti va spune, de rusine sa nu te simti jignita. Intr-o relatie, daca se vrea de durata, comunicarea este foarte importanta.

Bafta!

| Vektor a răspuns:

Pentru igiena ta ar trebui sa-l epilezi.

| motan444 a răspuns:

E de la marijuana credel rolling on the floor

| XyYx a răspuns:

Da normal ca ii vei da jos! Doar nu te vei duce cu padurea

| robertp1 a răspuns:

Eu as prefera o fata cu par pubian, dar nu de 5 cm, sa fie ras in jurul vaginului, dar sa ai o forma, de exemplu un triunghi sau o linie, nu mi-ar place ras de tot