| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a întrebat:

Buna
deci cand intra iubi pe mess asteapta numai eu sa intu peste el
dar el nici odata nu intra peste mine sa ma intrebe cf si de astea
azi nu intru nici eu peste el sa vad ce zicehee hee
oare dc face asa?sad

Răspuns Câştigător
| deutza a răspuns:

Stai linistita asa fac majoritatea baietilor, dar daca nu intri pe ei iti zic ca nu iti pasa de eilaughing si ca n-ai observat ca sunt online.intreaba-l de ce nu intra si el pe tine...

5 răspunsuri:
| eeleeeeeeeelllll a răspuns:

Buna, asa facea si prietenul meu laughing si asa i am facut si eu nu am mai dat pe el sa vad ce face si am dat un mass tongue si dupa ce a primit mass-ul meu a dat el pe mine! big grin

bafta!

| RobertClaudiu a răspuns:

Este nesimtit ca majoritatea dintre noi baieti vor numa sa fie bagati in seama eu i-as baga in altceva...
ati vorbit despre asta dc nu intra el pe tine numai u pe el

| gabiii_8082 a răspuns:

Buna,:* este adevarat ca toti baietii fac asa, el vrea sa te faca sa fii inebunita dupa el, si daca cumva va desp sa te tarasti in genunchi la el. dar nu, lasa-i un mesaj in care ii intrebi de ce niciodata nu il intereseaza de tine, de ce nu iti dau macar un buzz sau un buna, salut ceva. iar daca lui nu-i convine asta e treaba lui.inseamna ca nu-i de tinewinking:*. bafta>big grin

| Monica a răspuns:

Da. Aşa fac majoritatea.Nu-ţi fă probleme. Vor să fie ei băgaţi în seamă, nu ei să înceapă o discuţie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptc asa e el. si iubitul meu face la fel tongue cand intra pe mess nu sta numai pe mess, mai face si altceva ca doar nu e tampit.