Se joaca cu tine. Esti prea mica ca sa umbli dupa baieti si a presupus ca daca la varsta asta umbli totusi dupa baieti esti suficient de putin inteligenta incat sa fii subiect de glume si caterinca. E normal sa ti se intample asta, daca tu la 15 ani te uiti dupa baieti, te lasi sarutata, pipaita, etc.
Chestia e k il cun de ceva timp si aproape suntem un cuplu. nu ma las pipaita..si sarutata.pur si simplu s`a intamplat... felul meu nu este asa dar pentru el am prins o slabiciune intrucat dupa gesturi si dupa sentimentele transmise de el..simt k are ceva pentru mine..si pipaita in nici un caz... faza cu luatul in brate e ceva normal..ca 2 prieteni atat. Ms oricum:*
Pai ma face de ras? cand suntem doar noi 2? adica nu e logic..se comporta cu asa doar cand suntem impreuna..nu incepe in fata tuturor) si oricum ...nu inteleg dc ar incerca sa ma faca de ras..atata timp cat se comporta decent..si nu ca un animal de la zoo .dar na fiecare cu parerea sa.
Intr-adevar a luat`o pe aia in brate...dar nu a obs nimeni k el a facut`o cu intentie si fata aia habar nu avea k noi 2 suntem pe cale sa formam un cuplu..pt k si ea era indragostita de el..si el mi-a spus asta...si mi-a mai spus sa stau lin k nu are nimic cu ea..si nici nu are de gand
Of..chiar nu stiu cui sa ii dau Funditsaa..toate rasp sunt de ajutor..Va multumesc mult pentru sfaturi:*
Te place si pe tine, dar stii si tu cum e la "piata": marfa multa si frumoasa. Omul degusta ofertele si dupa aceea se va hotara.
Te place, a vrut sa-ti vada reactia cand a luat-o pe cealalta fata in brate.
1.te place si a vrut sa vada ca si tu il placi de aceea a luat-o in brate pe cealalta...
2.se juca...
3. poate face caterinca cum zici u si crea sa fie cu mai multe adica nu te merita...
sfatul meu este sa ai grija si sa fii atenta sa nu fiti prea pasionali si dupa ceti dovedeste ca te place atunci poti fii increzatoare si sa fiti fericiti
sper ca te-am ajutat!
mult succes!
Vrea sa te faca geloasa:*incearca sa faci si tu acelasi lucru si vezi cum reactioneaza si ne spui si noua:* Funda?
Fa si tu la fel si vezi cum reactioneaza daca e gelos inseamna ca vrea ceva serios daca nu doar se joaca daca vezi ca se uita mai asa te bagi dupa in seama succes:* FUNDA?
Mutubal întreabă: