anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci colegul meu, Mihai, se poarta altfel cu mine de la inceputul anului.
Cand trece pe langa mine mereu ma tine cu mainile de sold sau pic mai sus. Mereu! Fara exceptii.
Credeti ca ma place? Nu stiu ce sa cred, ma enerveaza comportamentul asta.

Răspuns Câştigător
| GuessWho_8607 a răspuns:

Da, eu cred ca te place. Si nu, nu cred ca te deranjeaza atat de tare. pa pa

16 răspunsuri:
| Georgy1993 a răspuns:

Poate te place... ii face placere s stea langa tine dar nu neaparat sa vrea ceva anume.parerea mea
adica si ew am patit si nu neaparat sa fie ceva... pur si simplu o simpatiehappy

| NakitoDoll a răspuns:

Te place laughing Daca se mai uita la tine si cu ochi dulci atunci de sigur 90%
Sau pur si simplu ii place doar corpul tau straight face Hehe, unii sunt mai nesimtiti laughing

| PiXel a răspuns:

Se da la tine happy Si nu ca sa fiti impreuna pentru mult timp...ci doar...intelegi tuwinking

| SperanteSpulberate a răspuns:

Spune-i ca te enerveaza ce face si sa nu te mai prinde de solduri si sa te lase in pace, daca nu pricepe baiatul du-te la diriginta sau directoare daca depaseste limita, sau du-te la politie''cerere de hartie ca sa il ti departe laughing'', lasand gluma de o parte, poate te place sau poate nu.Intreaba-l!
Bafta si Sarbatori Fericite!

| seby19 a răspuns:

In mod categoric e atras de tine.

| Mangoo a răspuns:

Ori te place ori se plictiseste sh se joaca cu tine... depinde

| LionDen a răspuns:

Daca ai intre 7 si 12 ani probabil isi bate joc de tine. daca ai intre 12 si 15 probabil te place. daca are mai mult vrea sa se culce cu tine.Si eu fac la fellaughing.

| hightcost a răspuns:

Sunt 2 variante:1. te place-daca te ia in brate si nu doar iti pune mainile asa din prietenie
2. vrea sa impresioneze o alta fata sau doar sa se dea mare in fata prietenilor

| User a răspuns:

Pai daca umbi cu... sentimentele roz la vedere... ce mai vrei? laughing

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai ori te place ori sunt doar hormonii specifici varstei. Daca te enerveaza asta ia-l deoparte si spune-i, intreaba-l fara rusine de ce se poarta asa.Deasemenea spune-i ca tie nu iti place comportamentul lui.Lasandu-l in continuare sa se poarte asa eventual ii dai de inteles ca nu ai nimic impotriva.Bafta!

| Rares20funde a răspuns:

Normal.Sau poate vrea sa fac doar,, beep beep'' cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

*se uita a avatarul tau*
*DEMN TITS*
http://imgur.com/gallery/OHLxT
Sa fiu sincer, si eu te plac:)).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@NakitoDoll, da unii...
Majoritatea baietilor au tendinta sa puna mainile pe fund, sani dar el nimci laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau trage-i o palma sau, mai bine, un sut intre picioare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Paul27, iar bati apropuri la sanii mei phbbbbt. Nesimtitule phbbbbt rolling on the floor).

| mariusT333 a răspuns:

Probabil e gay daca nu pune mana pe sanii tai ci doar pe sold