1.Da are ceva, daca faci asa ceva de la 14 ani o sa devii o panarama pana la 18 ani
2. Legal 18 ani dar, na sa zicem 17.
3.Cred ca si-au distrus viata si viitorul si ca sunt niste proaste.
Da, ai dreptate, dar totuși nimeni nu este în măsură să judece, nu? Adică totuși, noi nu ne putem permite să le judecăm, pentru că nimeni nu e perfect.
Perfectă dreptate, dar totuși noi nu putem judeca, pentru că fiecare face ce vrea cu corpul lui, nu?
Da fiecare face ce vrea, nu putem decide pentru altii, dar nici nu platim cand altii gresesc.
1.Probabil că are ceva. Dacă începi de pe la 14 ani, ajungi vai de viaţa ta.
2. 18, probabil
3. Fetele care nu mai sunt virgine de la 14 ani, nu au avut ce face sau nu au minte. Nu moare nimeni dacă mai aşteaptă.
1. N-ar avea nimic dacă o persoană s-ar dezvirgina din cauza dragostei pe care o poartă unei alte persoane de aceeaşi vârsta cu ea. Doar că în ziua de azi, tinerii de 14 ani se dezvirginează cu persoane cu 4-5 ani mai în vârsta şi nu din dragoste, ci doar din dorinţa de a vedea cum e.
2. Nu cred că există o " vârsta normală ". Faci când vrei, dar e mai indicat de la 16 ani în sus.
3. Boarfe.
daca se dizvirgineaza(a se intelege ca singura) e treaba ei... daca isi incepe viata sexuala iarasi e treaba ei. ce te intereseaza pe tine de altii?
in plus eu nu am vazut pe nimeni sa intrebe asa ceva.
Nu am nimic cu tine, dar termină, cerşeşti atenţie şi ca lumea să-ţi dea dreptate, nu, nu suntem de acord, credeam că te-ai prins de primele 500 de ori, nu mai puneţi întrebarea asta, vă rog eu.
Păi văd că nici tu nu eşti mai deştept ca ele, pui exact aceleaşi întrebări ca ele(asta după ce ai zis că sunt anormale), ca în filmele cu proşti!
1 nu are nimic daca te dezvirginezi de la 14 ani
2 nu conteaza asa mult varsta cat conteaza cum si cu cine o faci.degeaba o faci pe la 18-20 de ani daca o faci doar asa ca trebuie facut si nu din dragoste
3 chiar daca la 14-15 ani esti virgina si vorbesti cu nu baiat si vine altu si zice ca el a facut-o cu tine si actual prieten va zice ca ati facut-o ca sa nu fie mai prejos (orgoliu masculin ce sa ii faci) si dupa mai apar altii care zic la fel
4 da esti nebuna pentru ca in loc sa te gandesti cum sa iti faci viata frumoasa stai si te gandesti ce fac altii
Ce te intereseaza pe tine? Fiecare face ce vrea, unii sunt pregatiti psihic si fizic mai repede, altii nu.Fiecare face ce vrea si punct.
MARIJUANAAA întreabă: