| GEEK a întrebat:

Bună.

Deci credeți că este normal să te dezvirginezi la 13-14 ani? Adică văd multe fete, care pun întrebări dacă este bine\rău, normal\anormal.
Eu zic că nu este DELOC normal. Adică da, este corpul lor, dar totuși dacă la 13 ani se dezvirginează, pe la 16-17 ce mai fac? Stau la colț de stradă?

Da, înțeleg. Ai un „ iubit ", așa zis, dar când le văd pe fetele astea de 13-14 ani că pun întrebări „ Eu am un iubit și îl iubesc enorm am 12 ani, credeți că e bine să mă dezvirginez ", îmi vine să mor. Ce naiba, alte femei au 40 de ani, și încă mai sunt virgine, și ele de la 12 ani, vor să se dezvirgineze.
În fine întrebările mele sunt :

[1] Are ceva dacă te dezvirginezi la 14 ani?
[2] La ce vârstă este normal să te dezvirginezi?
[3] Ce credeți despre fetele care nu mai sunt virgine de la 14 ani? [ În afară că ziceți, da ele o să fie curve ].

P.S. Întrebările le pun de curiozitate.
Așa că să nu săriți cu gura pe mine „ Auăleu, ești nebună, să nu faci așa ceva. etc.

Aștept răspunsuri.

Pa, pa.

Răspuns Câştigător
| Voidwithin a răspuns:

1.Da are ceva, daca faci asa ceva de la 14 ani o sa devii o panarama pana la 18 ani
2. Legal 18 ani dar, na sa zicem 17.
3.Cred ca si-au distrus viata si viitorul si ca sunt niste proaste.

| GEEK explică (pentru Voidwithin):

Da, ai dreptate, dar totuși nimeni nu este în măsură să judece, nu? happy Adică totuși, noi nu ne putem permite să le judecăm, pentru că nimeni nu e perfect. happy

| GEEK explică (pentru Voidwithin):

Perfectă dreptate, dar totuși noi nu putem judeca, pentru că fiecare face ce vrea cu corpul lui, nu?

| Voidwithin a răspuns (pentru GEEK):

Da fiecare face ce vrea, nu putem decide pentru altii, dar nici nu platim cand altii gresesc.

17 răspunsuri:
| NimenixD a răspuns:

1.Probabil că are ceva. Dacă începi de pe la 14 ani, ajungi vai de viaţa ta. happy
2. 18, probabil laughing
3. Fetele care nu mai sunt virgine de la 14 ani, nu au avut ce face sau nu au minte. Nu moare nimeni dacă mai aşteaptă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. N-ar avea nimic dacă o persoană s-ar dezvirgina din cauza dragostei pe care o poartă unei alte persoane de aceeaşi vârsta cu ea. Doar că în ziua de azi, tinerii de 14 ani se dezvirginează cu persoane cu 4-5 ani mai în vârsta şi nu din dragoste, ci doar din dorinţa de a vedea cum e.
2. Nu cred că există o " vârsta normală ". Faci când vrei, dar e mai indicat de la 16 ani în sus.
3. Boarfe.

| SunnyDay88 a răspuns:

laughing daca se dizvirgineaza(a se intelege ca singura) e treaba ei... daca isi incepe viata sexuala iarasi e treaba ei. ce te intereseaza pe tine de altii?
in plus eu nu am vazut pe nimeni sa intrebe asa ceva.

| Urpaniel a răspuns:

Nu am nimic cu tine, dar termină, cerşeşti atenţie şi ca lumea să-ţi dea dreptate, nu, nu suntem de acord, credeam că te-ai prins de primele 500 de ori, nu mai puneţi întrebarea asta, vă rog eu.

| GEEK explică (pentru Urpaniel):

Aha, deci până la urmă, de ce te interesează ce întrebări pun eu? Și nu, nu cerșesc atenție, dacă ție nu îți convine, nu te mai băga ca prostu' în seamă happy

| e7d7n7 a răspuns:

Păi văd că nici tu nu eşti mai deştept ca ele, pui exact aceleaşi întrebări ca ele(asta după ce ai zis că sunt anormale), ca în filmele cu proşti!

| GEEK explică (pentru e7d7n7):

Păcat, că ești prost\proastă, și comentezi fără rost. thinking

| GEEK explică:

Ești proastă cu diplomă happy

| maryus83 a răspuns:

1 nu are nimic daca te dezvirginezi de la 14 ani
2 nu conteaza asa mult varsta cat conteaza cum si cu cine o faci.degeaba o faci pe la 18-20 de ani daca o faci doar asa ca trebuie facut si nu din dragoste
3 chiar daca la 14-15 ani esti virgina si vorbesti cu nu baiat si vine altu si zice ca el a facut-o cu tine si actual prieten va zice ca ati facut-o ca sa nu fie mai prejos (orgoliu masculin ce sa ii faci) si dupa mai apar altii care zic la fel laughing

4 da esti nebuna pentru ca in loc sa te gandesti cum sa iti faci viata frumoasa stai si te gandesti ce fac altii

| Girly111 a răspuns:

Ce te intereseaza pe tine? Fiecare face ce vrea, unii sunt pregatiti psihic si fizic mai repede, altii nu.Fiecare face ce vrea si punct.

| GEEK explică (pentru Girly111):

Mă interesează, probleme?batting eyelashes

Păi domnișoară, nu degeaba s-a inventat site-ul.batting eyelashes kiss

| Girly111 a răspuns (pentru GEEK):

Pai site-ul nu s-a inventata deloc de asta. De ce as avea eu probleme? Sincera sa fiu mi se rupe de intrebarea ta.

| GEEK explică (pentru Girly111):

Și pe mine mă doare-n cot de tine. happy [ Nici acolo, că nu ești importantă, nici cât negrul de sub unghie big grin ].

| Girly111 a răspuns (pentru GEEK):

Evident ca nu te doare niciunde de mine, nu ne cunoastem. laughing) Doamne, negrul sub unghie? Mai fa-ti manichiura din cand in cand, ce expresie, finuta si eleganta asa ca tine. laughing)