| ღCrAzzYεїзIღ aNa™ღ a întrebat:

Buna
Deci:
. cu ceva timp in urma. mi-a placut de un tip cu care si am fost[2 zile am stat dar ne cunosteam de dinainte si era asa ca o atractie cred. din cate simteam eu]. apoi ne'am despartit.acum dupa 3 luni(cam atat a trecut).
Simt ca imi place iar de el.si ma simt ciudat si trista.ne'am mai intanlit am fost "apropiati" ca sa zic asa. dar nu stiu parca ceva nu merge. ceva pentru ca relatia sa dureze. aveam un prieten si i'am dat "cu flit" pentru el.si acum nu stiu. voi ce parere aveti? mersi de raspunsuri.[poate dau si fundita va puup]

Răspuns Câştigător
| rico1991 a răspuns:

Pot spune cu mana pe inima ca eu am fost in postura baiatului din povestea ta.
Am cunoscut-o pe fosta prietena am vb cu ea am stat 4 zile impreuna dupa care am spus ca nu merge relatia si am decis sa raminem prieteni dupa aproximativ 4 luni m-a cautat invitandu-ma la un suc, am acceptat si de aici laughing a urmat o scena foarte funny
tipa tot incerca sa-mi explice ceea ce simnte dar eu eram f confuz happy, cinda vazut asta mi-a spus ceva de genul "am nevoie urgenta la baie" si cumhee hee baile din unele terase sunt, isuportabile am mers la mine pe joshee hee vreo 2 km O PULNGA PLIMBAREhee hee dupa ce am ajuns, vorbeam despre diverse lucruri, pina la urma ea a inceput sa ma manghie, sa-mi sopteasca la ureche, si sa ma sarute pe githee hee toate aceste lucrui s-au intimplat dupa 2-3 ore in care vorbeam numai si numai balivernehee hee apoi am sarutat-ohee hee si i-am spus ca vreau sa incercam din nou. Iar ea replicat: "SI bine ma 3 ore iti ia sa-mi spui lucrul asta tongue"

big grin a fost o frumaos arelatzie de 3 luni care m-a marcat pe viata.

Asa cahee hee incearca metodahee hee dar mereu sa detii controlul discutzieibig grin astfel incit s-o aduci acolo unde doresti u tongue

MULt Succes! astept raspunsul tau!

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Pai daca iti mai place de el impacate si nu mai fii suparata