E de la sine inteles ca emotiile sunt atat de puternice, incat pulsul ajunge la 180, picioarele tremura, stomacul se rascoleste, etc. Dar indiferent cum va fi prima atingere a buzelor, starea de fericire, implinire si placere, va anula toate neplacerile. Chiar daca va fi nereusit, foarte repede vor veni si altele.mult mai placute.
E normal să fi emoţionată. Dar nu are sens să-ţi pui întrebări. E ceva normal, ceva firesc deci te vei obişnui. Vă veţi întâlni te vei comporta normal! Baftă!
Il saluti si veti gasi voi ce sa conversati, pur si simplu nu trebuie sa te gandesti la ceea ce se va intampla, totul va veni de la sine
Buna, se vede ca esti extrem de emotionata, e si normal ...asa eram si eu, sa stii.Lasa-te dusa de val, o sa vezi ca va fi bine.Eu cred ca ar trebui sa-l lasi pe el sa te sarute, adica sa faca el primul pas.Cand te vei intalni cu el, il pupi pe obraz, te apropii de el, zambesti si daca va vrea sa te sarute atunci il lasi.Ai grija de tine si lasa emotiile.
Nu mi am mai simtit picioarele si parca aveam 2 grame
Lasa-l pe el sa faca primul pas si cand o sa o faca prefate ca sti ce faci [eu asa am facut]
Eu eram mai emotionata ca tine dar nu-ti face probleme va fi bine.totul vine de la sine o sa iti plac ai sa vezi dupa ceva timp n-o sa te mai saturi.nu-ti pot da sfaturi pentru ca atunci uiti de tot ce pot face e sa-ti urez mult succes :*
Le iau pe rand.
Si eu am primit primul sarut vara astaeram si eu speriata, dar m-am lasat dusa de val si a fost minunat.Imi pare rau, ca el doar si-a batut joc. a vrut doar sa se distreze, dar mie imi placea de el foarte multAsta este, eu nu regret
Si acum, revenind la intrebarea ta, cred ca ar trebui sa ii spui ca este primul tau sarut, si sa fie mai tandru.In rest, lasa'te dusa de val.toate vin de la sine
Succes!:*
Nu-ti fa probleme nimeni nu se naste atotsiutor.Toate se invata. E la mine, a fost demult dar mi-l amintesc ca si cum s-ar fi petrecut azi.
Poti sa te gandesti cat vrei cum va fi, ca acel moment e unic pentru toate.
Hmm.primul pupic... a fost emotionant dar placut. Daca sunteti impreuna si va intalniti dupa scoala. dai un pupic pe obraz.si o sa gaseiti voi subiecte de discutat. dar. fluturasii o sa fie mai accentuati cand va luati la revedere unu de la celalalt...lasate purtata de val.si totul va fi ok:-p te astept sa`mi spui ce ai facut te pup.:-d
Deja ne disperi cred ca ca e a 4 intrebare care o tot pui cu sarut apoi bagai odata limba-n gura)
George0197 întreabă: