Depinde cat de bine va intelegeti si cat de mult va iubiti reciproc
Daca intre voi exista dragoste si pasiune relatia va dura pana la finalul zilelor voastre
Fundita Te rooog din toata inima mea
Of course.
Normal ca nulollll ati luat.o razna? Hai fratilor invatati sa faceti diferenta dintre realitate si viata virtuala.Incearca sa iti faci un iubit in real live.
~>Take careee`!
Sub nici o forma. poate o luna maxim, 2. dar nu ma mult.Doar daca va vedeti.
Funda?
Nu cred ca va dura... fiindca nu poti stii ce face el in timpul liber atunci cand nu vb p mess sau la tel. Poate are pe altcineva! Parerea mea
Pai am avut si eu pe mess si sincera sa fiu nici macar nu prea vorbeam si nu stiam cum aratam decat in poze nu a durat mult pentru ca in primul rand daca nu-l vezi te vei plictisi doar sa vorbiti asta din proprie experienta[eu m-am despartit de el pentru ca ma plictiseam]
Da, veti ajunge sa va cunoasteti si va fi totul ok, daca nu sunteti din alte orase, ar fi frumos sa va vedeti!
Funda ?
Nu cred ca se poate numi iubit, nici macar cu ghilimele. Prieten da. Iubit dupa ce va cunoasteti si in realitate, pana atunci clar nu. Si da, o relatie de prietenie poate dura, dar sa fie de prietenie nu de altceva.
Hei nu mi-o lua in nume de rau, dar de unde stii tu ce face celalalt atunci cand nu e pe mess? De unde stii ca nu mai are si altele? De unde stii ca cel din poze nu e el? Doar in cazul in care ti-a dat web...
Oricum pe mess sau pe internet ...relatiile astea nu se termina bine si tu nu-l cunosti.nu stii daca te a mintit in legatura cu obiceiurile lui, nu`i vezi defectele sau calitatile asa cum sunt ele.
Eu am o relatie de un an si ceva pe mess, nu ne-am vazut niciodata insa suntem apropiati, dar trebuie sa gasesti persoana potrivita.
Pai gandeste-te. Ce faci cu el pe mess? Totul sau nimic? El poate te inseala si nu stii nimic. Nu tine relatia, cel mai bine iti faci un iubit din viata reala.
Funda?
Neah.relatiile la distanta nu tin niciodata.te'ai gandit ca poate el e altfel in realitate?
Pai da ne-am vazut si totul e ok multumesc pentru sfaturi si cei care au zis ca nu sau inselat amarnic.paaa
Petie întreabă: