| TPUSenior01 a întrebat:

Deci daca in timpului sexului anal fara prezervativ poti lua boli... neaparat trebuie prezervativ? adic de sa raman in sarcinata nu este cazul dar eu ma gandesc la boli. crying nu prea am scris bine. in rest ati inteles voi... dati sfaturi repede. crying dar daca ejaculeaza afara./?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

DAAA, se pot contacta acele B.T.S. = boli cu transmitere sexuală, indiferent de tipul sexului "practicat" ( anal, normal sau oral; aşa cum spunea şi dannyel86 )!

Deci, e preferabil să folosiţi prezervativul SAU să ai un partener de "încredere" ( mai RAR găseşti aşa ceva în ziua de azi ) şi să vă faceţi analizele ( bine-nţeles, să NU mai faceţi sex şi cu alţi parteneri )!

Nu contează unde ejaculează ( afară sau în anus ), RISCUL de a lua acele BTS este acelaşi ( nu depinde de ejaculare )!

Şi să ai GRIJĂ ca să NU se prelingă/scurgă spermă înspre/în vagin ( că RIŞTI să rămâi însărcinată )!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dannyel86 a răspuns:

Orice modalitate ai alege (sex normal, anal, oral), tot exista riscul de a te expune la boli. E bine sa te protejezi, chiar daca nu e aceeasi placere.

| Oana92 a răspuns (pentru dannyel86):

Pai eu cred ca pana si placerea e mai mare cu prezervativul in timpul sexului anal, pentru ca e lubrifiat macar putin si durerea e mai mica

| XatomisX a răspuns:

Da poti lua boli multe mai ales daca asculti justin bieber straight face

| Loser8299 a răspuns:

1.Normal că poţi lua boli.
2. Eşti analfabeta.
3.Muzica pe care o asculţi e de tot căcatu.

| Rebecaaaa a răspuns:

Cea mai buna alegere ar fi sa te protejezi.