Cu ce zici ca nu ai nimic impotriva? ca da nr de telefon asa aiurea pe mess?
pe mine m-ar deranja, dar treaba ta.
deci el nu te baga in seama pe tine si nici tu pe el si unde ajungeti.sa zica si el ca esti o dezinteresata si tu la randul tau ca el e.
si va faceti u car de reprosuri la final.
fa cumva si intalneste-te cu el fata in fata.si vorbiti calumea, nu o mai lalai ca nu iese nimic. fara frica ii spui ce ai de zis.si vedeti in continuare. din cate vad tie ti-e teama sa insisti pe subiectul asta, taman datorita nepasarii lui dar trebuie sa iti faci curaj pentru ca altfel incet incet duce la o despartire.
e clar ca s-a racit relatia voastra, nu stiu decat timp sunteti impreuna dar cred ca si tu esti micuta.
E ciudat sincer. Se vede că sunteţi ca doi străini. Vorbeşte cu el despre asta şi vei şti după reacţia lui ce să faci. Baftă!
Buna
nu ai zis de cat timp sunteti impreuna... e cam ciudata chestia cu "nr meu de telefon" te-ai gandit ca poate are pe altcineva? nu-l mai baga nici tu in seama si vezi cum reactioneaza. daca vezi ca nici el nu te mai baga in seama atunci stai serios de vorba cu el.
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el.
adica spune-i ca vrei sa va intalniti si atunci il intrebi ce se intampla.ca se comporta ciudat, tu simti ca se ascunde de tine.
si poti sa-l intrebi daca vrea sa continue relatia.
eu asta as face.
in cazul in care nu vrea sa va intalniti, vorbeste cu el la telefon.
multa bafta scumpa:*
Eu zic ca daca prietenul tau nu are deja alta iubita, o va avea foarte curand. Nu stiu de ce mai ai dubii legate de faptul ca voi doi nu mai sunteti impreuna decat "teoretic"
El zice mereu ca nu avem ce sa vorbim
sa gasesc eu un subiect
si daca nu intru eu in discutie cu el nu ma baga in seama
dar nici eu nu-l mai bag in seama sa vad ce zke
Buna,
Eu zic ca prietenul tau e la varsta transformarilor si nu e destul de pregatit sa aiba o relatie, nu stie ce vrea de la viata si e la varsta cand vrea sa dovedeasca ca e o persoana matura, un barbat adevarat. Iar mesajul acela de pe mess cu nr eu zic ca nu a fost totusi intamplator vrea sa fie genul ala de baiat care e cautat de fete. Incearca totusi sa ii faci pe plac si cauta-l tu, comunica cu el si intreaba-l ce se intampla cu el, ce e cu schimbarea lui de atitudine. Poate trece printr-o pasa proasta, poate are probleme familiale. Daca va continua in felul asta nu-l mai cauta o perioada, iar daca el nu te cauta inseamna ca nu te iubeste.
Nu mai e prietenul tau practic, si doar teoretic. vb cu el si sp tot ce te deranjeaza.
Am avut si eu vara asta o relatie sa ii zic asa ceva de genu in care lui ii placea de mine si vroia s afie cu mine si sa ma vada, era incantat ca are nr meu de tel si dupa o perioada nu s-a mai interesat de mine si s-a racit si nu mai era cu mine ca inainte asa cum nici al tau nu mai e ca inainte si dupa aceea am aflat si d ela el si d ela altii ca avea pe alta care lucra in alta parte si asta el a recunoscut foarte tarziu si ultimul si pana atunci zicea ca nu mai poate sa fie cu mine din cauza serviciului ca sefii lui ii interziceau relatiile dar omitea adevarul. in fine toti baietii sunt la fel nu ar treui s aii bagi in seama si al urmatoare relatie u sa pui bine conditiile si sa vezi imi intai daca te iubeste si ce ganduri are in privinta ta sa fi mai perspicace
George0197 întreabă: