| Paaandaaa a întrebat:

deci de cateva zile sunt cu un baiat... m-am gandit sa ma despart de el.nu ma simt in largu meu, sa simt blocata. el e genu mai "salbatic" iar mie chiar nu imi place.eu sunt opusul lui.deci am nevoie de sfaturi va rog!

2 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Ce sfaturi mai doresti cand se vede ca te-ai decis deja.
"el e genu mai ''salbatic'' - o persoana asa de extrovertita se poate observa de la o posta si tu tot ai acceptat sa fi intr-o relatie cu el, chiar daca nu iti place stilul lui salbatic.

Eu cred ca fix stilul lui unic si faptul ca este opusul tau te-a atras si te-a intrigat si de asta esti cu el.

Doar de cateva zile? si gata vrei sa inchei totul? ce-ar fi sa ii mai dai o sansa ca totusi doar de cateva zile... ce-a facut de te-a speriat
Nu-i dai o sansa? sau gata ti-a placut stilul lui salbatic doar din exterior acum cand esti cu el nu mai este la fel de atragator?

Vorbeste cu el, explica-i si spune-i sa te inteleaga daca chiar vrei sa faci o relatie sa mearga.
Daca simti ca nu sunt sanse de succes si de viitor cu relatie, rupe-o.

Pana la urma este viata si faci ce vrei cu ea.
Deciziile sunt ale tale numai ca tot tu trebuie sa traiesti cu ele.

| Adda_5780 a răspuns:

Din moment ce esti cu el, trebuie sa existe acel ceva care te-a atras la inceput. Incearca sa-l redescoperi. Daca tu chiar vrei sa te desparti de el ti-as sugera sa ii spui in fata ca ai nevoie de alt gen de persoana, ca lucrurile nu merg asa de bine intre voi pe cat ai fi vrut tu. Daca ramai prietena cu respectivul, el poate intelege ca mai exista o sansa asa ca mai bine ai anula contactul pentru o vreme( gen o saptm.). Spune deschis ce simti si fii ferma pe ceea ce sustii. Succes>big grin