| NewLife18 a întrebat:

deci dupa cum stiti ieri am avut primul contact sexual, care banuiesc ca s-a finalizat cu lichid seminal la mine in vagin.Am luat postinor la 22 de ore dupa contactul sexual.Acum astept sa iau pastila 2 la 12 ore dupa. Ce credeti exista sanse sa raman gravida?

16 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Da, mai bine te-ai fi protejat cu prezervativsad

| NewLife18 explică (pentru elasexygagica):

Bine...citeste ce am scris la intrebare, oricum, nu cred ca as putea ramane deoarece am luat pastila pana in 24 de ore cam 22-23 si plus pe cea de a 2 am luat-o la fix 12 ore.

| HotChoclate a răspuns:

Nu.Doar ca te-ai cam grabit.Nu te simt prea pregatita.big grin

| NewLife18 explică (pentru HotChoclate):

Multumesc.Stiu nu sunt pregatita incasad

| IlegalSmile a răspuns:

Heii

Ar trebui sa te duci la un doctor ginecolog el te va ajuta si iti va spune daca exista sanse a ramane gravida happy

Bafta!
Pa, pa^^

| NewLife18 explică (pentru IlegalSmile):

Pai din cate am inteles nu prea exista sanse daca iei pastila inainte de cele 24 de ore(pe cutie scrie max 72 ore) eu am luat-o dupa 22 ore. Vroiam parerea voastra!

| devilmilan a răspuns:

Nu ramai...dar totusi te-ai grabit si din prima si neprotejat...aiurea rau happy

| NewLife18 explică (pentru devilmilan):

Multumesc pentru raspunsul tau!

| devilmilan a răspuns (pentru NewLife18):

Nu am zis-o cu rautate dar vei vedea dupa ca ceva ceva am dreptatehee hee uneori nu inteleg de ce va grabiti cand veti fii maritate va veti satura de acturi sexuale laughing...ai grija de tine >:d

| NewLife18 explică (pentru devilmilan):

Stiu ca nu ai zis-o cu rautate.Tocmai din acest motiv iti multumesc. Sper sa se intample cum ai zis si tu (sa nu raman)

| TonyC a răspuns:

Exista si riscul asta.nu mai faceti sex neprotejat decat daca persoana e foarte experimentata! nu va mai bazati pe pilule...nu sunt sigure! luati un prezervativ.e mai safewinking

| NewLife18 explică (pentru TonyC):

Exista riscul daca am luat 1 pastila la 22 de ore dupa contact? Si totusi nu a ejaculat in mine sperma doar mi-a bagat lichid seminal

| TonyC a răspuns (pentru NewLife18):

Draga Lacramioara, lichid seminal=sperma. Wiki it!happy
Ai grija si consulta un ginecolog...nu te juca cu sanatatea ta!
Good Luck!

| NewLife18 explică (pentru TonyC):

Nu stiam ca este acelasi lucru.Lichid seminal este un lichid preejeculator pentru lubrijierea penisului care contine mult mai putini spermatozoizi ca sperma

| AndreeaYO a răspuns:

Eu sincer, nu cred! Daca ai luat pastila la 22 de ore dupa contact e ok! Nu te speria, va fi bine! Nu cred ca poti ramane insarcinata!

| NewLife18 explică (pentru AndreeaYO):

Multumesc pentru raspunsul tau sincer!