Bine...citeste ce am scris la intrebare, oricum, nu cred ca as putea ramane deoarece am luat pastila pana in 24 de ore cam 22-23 si plus pe cea de a 2 am luat-o la fix 12 ore.
Multumesc.Stiu nu sunt pregatita inca
Heii
Ar trebui sa te duci la un doctor ginecolog el te va ajuta si iti va spune daca exista sanse a ramane gravida
Bafta!
Pa, pa^^
Pai din cate am inteles nu prea exista sanse daca iei pastila inainte de cele 24 de ore(pe cutie scrie max 72 ore) eu am luat-o dupa 22 ore. Vroiam parerea voastra!
Multumesc pentru raspunsul tau!
Nu am zis-o cu rautate dar vei vedea dupa ca ceva ceva am dreptate uneori nu inteleg de ce va grabiti cand veti fii maritate va veti satura de acturi sexuale ...ai grija de tine >:d
Stiu ca nu ai zis-o cu rautate.Tocmai din acest motiv iti multumesc. Sper sa se intample cum ai zis si tu (sa nu raman)
Exista si riscul asta.nu mai faceti sex neprotejat decat daca persoana e foarte experimentata! nu va mai bazati pe pilule...nu sunt sigure! luati un prezervativ.e mai safe
Eu sincer, nu cred! Daca ai luat pastila la 22 de ore dupa contact e ok! Nu te speria, va fi bine! Nu cred ca poti ramane insarcinata!
beausingurlamasamea întreabă: